Doris Pinčić uživala u Thermani Laško

Thermana Laško poznata je kao idealno mjesto za odmor i opuštanje. Tako je ljepotu i snagu ovog wellness parka prepoznala i glumica Doris Pinčić, koja je tamo po prvi put uživala u društvu svog muža Borisa Rogoznice.
Vidi originalni članak

Doris jako voli Sloveniju, a Thermane Laško pokazale su se kao savršeno mjesto za odmor od napornog posla glumice. Iako s mužem često posjećuje Sloveniju, Thermane Laško posjetili su prvi put i odmah se zaljubili u odmor koji pružaju.

''Sviđa nam se da imamo mogućnost termalnih užitaka, saune i masaža. Brda ovdje nude mogućnost bezbrojnih šetnji. Ja sam malo ograničena što se aktivnosti tiče, ali kada znaš da u tebi raste novi život, onda ti je to zadnja briga i uživaš u svakom trenutku“, izjavila je junakinja serije „Larin izbor“.

Kako bi omogućili ljudima ostvarenje wellness filozofije i filozofije zdravog načina življenja, Thermane Laško otvaraju Wellness Spa Centar 2008. godine, u kojem se nude atraktivni programi, zasnovani na raznolikosti i kvaliteti.

''Suprug Boris i ja prošlog vikenda smo iskreno uživali u Termama Laško. Naš subotnji posjet mogli bi opisati kao jedan dan u životu kad se osjećaš kraljevski. Pritom mislim na tretmane,masažu, odnos osoblja prema nama, hranu i samu prirodu koja okružuje Terme Laško“, pohvalila se Doris.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr