Dodijeljene su nagrade Value4Money, evo koji su beauty proizvodi godine!

Sanjin Strukić/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Danas je održana druga dodjela nagrada Value4Money: beauty i sada znamo pobjednike miss7 natječaja
  • O tome koji proizvodi iz beauty industrije najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac 2019. odlučivale ste vi, naše čitateljice, te miss7 žiri
  • Pobjednici iz svih 15 kategorija su pred tobom

Već drugu godinu zaredom održan je natječaj brenda miss7 Value4Money: beauty i ove godine iznjedrio je najjače igrače na tržištu u svijetu kozmetike po kriteriju vrijednost za novac. Pobjedničke proizvode u ukupno 15 kategorija odabrale ste vi, čitateljice miss7, te žiri u sastavu dermatologinja dr. Nevia Delale, vizažistica Sanja Agić, stilist za kosu Zvonimir Franić te glavna urednica svih miss7 izdanja Tonkica Zlački.

U glasovanju je sudjelovalo, pazite sad, 6.622 čitateljica koje su samo favoritima u svakoj kategoriji podijelile čak 99. 324 glasova što je još više nego prošle godine kada je pokrenut ovaj projekt. 

Ova impresivna brojka razumljiva je ako uzmemo u obzir da je miss7 najjači multimedijski ženski brend u Hrvatskoj koji iz godine u godinu raste. Dodjela nagrada održana je danas u Hrvatskom glazbenom zavodu i uskoro o tome puno više, a sada doznaj rezultate natječaja, znamo da te zanima!
 

Dezodorans

U kategoriji najbolji dezodorans po izboru čitateljica pobjedu je odnio NIVEA Beauty Elixir DeoMilk Sensitive sprej, a nagradu žirija osvojio je Biobaza Pink spirit deo stick.

 

Krema za lice

Najviše glasova čitateljica osvojila je krema La Roche Posay Effaclar Duo+), dok se žiri odlučio za Moja Oaza Kremu za lice Kolagen & Ceramidi.

Lak za nokte

Drage missice, najviše svojih glasova u kategoriji lak za nokte dale ste Catrice ICONails gel laku za nokte, a istom proizvodu svoje glasove su dali i članovi žirija! 

 

Maskara

Čitateljice su u ovoj kategoriji odabrale AvonTrue 5 in One Lash Genius, dok je žiri kao najbolju maskaru odabrao trend IT UP maskaru No 1

 

New Entry
 

Koji je to beauty novitet na tržištu oduševio vas, naše čitateljice? Ove godine je to Vichy Normaderm Phytosolution gel za čišćenje lica.  Žiri je u kategoriji New Entry nagradu dodijelio Bio-Oil gelu. 

Eko kozmetika


Eko kozmetika je sve popularnija, a u toj kategoriji čitateljice su najviše glasova dale Dr. Hauschka kremi za čišćenje lica. U ovoj kategoriji naš žiri je odabrao Rox beauty Herbacin kremu za ruke

Posebna njega za lice

U kategoriji Posebna njega za lice nagradu publike odnosi Vichy Mineral89! Nakon testiranja, naš žiri je odlučio da je najbolja u ovoj kategoriji Apivita Pjena za umivanje lica i područja oko očiju.

Njega tijela 

Čitateljice su odabrale Afrodita 100% SPA Organic Argan balzam, dok je najbolji proizvod za njegu tijela po izboru žirija Melem uljna emulzija s dragocjenim esencijalnim uljem smilja.

Puder

Omiljeni puder miss7 čitateljica je Bourjois Healthy Mix tekući puder, a naš žiri osvojio je Jane Iredale PurePressed Base.

Oralna njega

Bijeli i zdrav osmijeh je temelj ljepote, a u kategoriji Oralna njega ove godine čitateljice su najviše svojih glasova dodijelile Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 Soničnoj električnoj četkici za zube. Favorit našeg žirija u ovoj kategoriji je Plidenta Bio whitening pasta. 

Njega kose

U kategoriji njega kose po izboru čitateljica pobijedio je Biobaza HAIR REPAIR Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose. Najbolja njega kose po izboru žirija je Afrodita Silikon Eliksir.

 

Proizvod za obrve

Najbolji proizvod za obrve po izboru čitateljica je essence eyebrow designer olovka za obrve. Žiri je, pak, odabrao  s.he stylezone liquid styler za obrve.

Rumenilo

 

Kao najbolje rumenilo čitateljice su odabrale Bourjois Little Round Pot, Duo blush, a svoj glas u ovoj kategoriji žiri miss7 je dodijelio alverde rumenilu Apricot, br. 01 .

 

Šampon 

Što čitateljice miss7 najradije biraju za svoju kosu? U kategoriji šampon pobijedio je Vichy Dercos Densi-Solutions.  Žiri je također izglasovao svog pobjednika, to je Avon Advance Techniques šampon za volumen kose Miracle Densifier. 

 

Ruž za usne

U kategoriji je ruž za usne, čitateljice miss7 odabrale su Bourjois Rouge Edition Velvet, dok je najbolji ruž po izboru žirija Douglas Lipstick Tattoo Forever.

Posjeti Miss7.24sata.hr