Kako je klinac uništio 8 i pol tisuća kuna make upa

Getty/Guliver
Djeca su naše najveće bogatstvo. Ta misao sigurno nije prva prošla kroz glavu majci čiji se sinčić malo zaigrao...
Vidi originalni članak

Subote navečer idu rame uz rame s ludim avanturama, a posebno za ovu majku iz Auguste, Georgie koja je svoju odlučila provesti u Sephorinoj parfumeriji - s djetetom.

Zaljubljenici make upa vjerojatno bi trebali sjesti. Slijede uznemirujuće fotke potpuno uništenog Make Up Forever sjenila, a prva mu je svjedočila make up umjetnica Brittney Nelson koja se "zamalo onesvijestila" po ulasku u omiljenu trgovinu.

"8 i pol tisuća kuna vrijedna Make Up Forever sjenila u Sephori u potpunosti su uništena zahvaljujući malom djetetu. Sigurna sam da je mislio/la da se radi o vodenim bojama te kako nije imao/la pojma kakve će biti posljedice. Sephora s uništenim sjenilima i bijesnim prodavačima trenutno i nije najveselije mjesto na svijetu. Anna Health i ja gotovo smo se onesvijestile vidjevši ovu grozotu. Svoju sam Allie vodila u niz trgovina dok je odrastala i to sa strogim pravilom držanja ruku u džepovima. Pravila su bila ključna pa ako već vodite svoju djecu sa sobom, predlažem da ih i sami nekoliko postavite. Ovaj me prizor u potpunosti rastužio. Šminka bi me uvijek trebala veseliti. Izgledalo je još stoput gore uživo i to za mene koja ni ne radim u Sephori. Ušla sam u trenutku kad su majka i dijete izjurili iz trgovine."

Šokirani Sephorini fanovi vrlo su se brzo počeli javljati:

"Imam troje male djece i svake dvije minute (maksimalno!!) brojim glave. Ovo je dokaz nemara i sebičnosti. Moja je odgovornost pobrinuti se da moja djeca ne unište tuđu imovinu. Točka."

Drugi, nezadovoljni komentarima na majku, stali su u njezinu obranu:

"Bila sam u Sephori sa svojom šestogodišnjom sestričnom. Isprobavala je šminku poput svake normalne osobe :/ Možda bismo trebali staviti naglasak na to da bi djecu rano trebali učiti kako se stvari ne smiju uništavati."

"Puno sam puta kupovala make up s djetetom. Majka, u ovom slučaju, nije pazila na svoje dijete. Osim toga, želite reći da su svi zaposlenici u Sephori ignorirali scenu dok se događala?"

Brittney je vrlo brzo odgovorila na optužbe za "posramljivanje" i "mržnju djece": "Ako ikad uhvatim dijete u sličnoj situaciji, jednostavno ću majci ponuditi pomoć. To mi majke radimo!"

Posjeti Miss7.24sata.hr