Dječačke frizure za moderne muškarce

Guliver Image/Getty Images
Neki će reći kako muškarci nikada ne žele odrasti. Sindrom Petra Pana zahtijeva nešto dublju analizu, ali ne može se poreći kako su uštogljenim frizurama mjesto ustupili opušteni stilovi i dječačka zaigranost. Umjesto zalizanih i dosadnih frizura, danas muškarci mogu odabrati ono što im najviše odgovara i u čemu se osjećaju dobro.
Vidi originalni članak

Posljednjih godina u Hollywoodu vrijedi pravilo da je važno zvati se Ryan. Jedan od krivaca za taj trend je Ryan Reynolds, glumac koji je već dugo vremena na sceni, ali ju je tek nedavno počeo osvajati. Lakoća kojom kombinira razbarušenu frizuru i svečano odijelo oduševljava, posebno jer odlično naglašava njegov karakter. Ryan Phillipe može poslužiti kao uzor muškarcima s kovrčavom kosom. Kratka kovrčava kosa često nije na cijeni kod muškaraca, ali meko oblikovane kovrče mogu itekako lijepo istaknuti lice (a i dodati pokoji centimetar u visinu).

Svoje kovrče nonšalantno nosi i James Franco, glumac koji ruši pravila u muškom dress codeu. Istina, muškarci nikada ne mogu to učiniti na način na koji mogu žene, ali čak i na dodjeli Oscara je ovaj glumac zadržao dozu ležernosti. O njegovom opuštenom stilu svjedoči i kozja bradica koju uistinu treba znati nositi. Jedan od posljednjih buntovnika u Hollywoodu, Shia LaBeouf , stvara svoj prepoznatljiv stil. U posljednje vrijeme on uključuje dugu kosu počešljanu iza uha kojoj dašak odraslosti i ozbiljnosti daju trodnevna brada i odijelo krojeno po mjeri.

Želite li i vi isprobati dječačke frizure, prije svega obratite pažnju na svoje crte lica. Izgledate li mlađi nego što jeste lako biste mogli zaći u sferu "bebastog", stoga radije oblikujte i bradu tako da naglasite svoju muževnu stranu.

Posjeti Miss7.24sata.hr