Dečki ne vole prenašminkani look i make up u jarkim bojama

Getty Images
Otkrijte koje make up trendove dečki uopće ne razumiju i nikako ih ne vole vidjeti na curama...
Vidi originalni članak

Pripadnice ljepšeg spola oduševljeno prihvaćaju nove stilove u šminkanju, ali muškarci nisu naklonjeni baš svim trendovima. Otkrijte što jači spol nikako ne voli vidjeti na djevojci?

1. Teški slojevi podloge, pudera i bronzera u vrhu su liste. Zapravo, momci ne vole primijetiti puder uopće.
2. Ruž u neonskim nijansama. „Električni" tonovi na usnama ove sezone su moderni, ali njega nikako nećete očarati intenzivnim narančastim ili rozim ružem.

3. Iako se vizažisti uporno trude da nam upadljivo plavo sjenilo predstave kao najbolje rješenje za seksi izgled, malo je dama, poput Katy Perry, kojima će muškarci oprostiti takav grijeh.
4. Znak koji jači spol tumači kao strogu zabranu prilaska je rozo rumenilo. Žarke nijanse na obrazima mogu vidjeti kod bakica u redu na blagajni.

5. Usne uokvirene olovkom puno tamnijom od ruža samo će biti još jedna prepreka na dugom putu do poljupca. Uprkos stalnim upozorenjima stručnjaka da olovka i ruž ne smijju biti „udaljeni" više od dve nijanse, i dalje postoje djevojke koje vjeruju da je primjetna razlika obavezna.
6. Kada su u pitanju šljokice, budite veoma oprezne. Nije zabranjeno imati sjenilo s malo sitnih šljokica, ali ako blještitei presijavate se, imate ih istovremeno i na očima i na noktima uz nezaobilazno sjajilo za usne, on će umjesto vaše ljepote vidjeti veliki svjetleći znak „zaobilaziti u širokom luku".

Posjeti Miss7.24sata.hr