Debele obrve daju okvir licu

Thinkstock / Spencer Davies
Ove sezone su se debele obrve vratile na scenu. Njihovo isticanje olovkom i sjenilima vizažisti preporučuju svake sezone, ali ovoga puta su prilično ustrajni u tome da ih uistinu i poslušate.
Vidi originalni članak

Debele obrve brišu godine, djeluju prirodno, traže manje posla od onih savršeno definiranih i tankih. Istaknuti ih možete i olovkom, ali vizažisti ipak preporučuju sjenila jer je dojam s njima mnogo prirodniji. Rijetke sretnice se mogu zadovoljiti samo čupanjem obrva. Kažu da priroda negdje da, a negdje oduzme – u mom slučaju je bila darežljiva na kosi, a manje darežljiva na trepavicama i obrvama tako da je iscrtavanje obrva dio moje svakodnevne make up rutine već godinama. Posljednje u nizu sjenila koja sam isprobala je Catrice Eye Brow Set.

Duo sjenilom do savršenstva

Karakteristike: Catrice Eye Brow Set (29,90 kn) je prema riječima proizvođača idealan alat za veličanstvene i oblikovane obrve. U kompletu s ogledalom, četkicom i pincetom dolaze i dvije nijanse sjenila koje se mogu međusobno miješati kako bi pronašli svoju idealnu nijansu. Dolazi u elegantnom crnom pakiranju s ladicom u kojoj se nalaze alati.

Moj prvi dojam: Pakiranje je jednostavno, elegantno i crno, a ono što mi se posebno sviđa je što se ladica s alatima ne otvara sama od sebe. Set se lako otvara rukama i neće uništiti lak. Sjenila nemaju neki poseban miris, a odvajanje četkice od samih sjenila smatram idealnim jer mi se čini mnogo urednije.

Faza testiranja: Krenut ću s četkicom. U setu se dobije dvostrana četkica: jedna strana ima nekoliko navoja kao četkica maskare, dok druga strana ima klasičan kosi kist za obrve. Dio s četkicom od maskare je uistinu mali, a nanošenje sjenila četkicom s druge strane najlakše ide na samom kraju luka, inače traži mnogo posla uz korijen trepavice. Pinceta čupa dlačice, ali kao i četkicu osobno je ne bi koristila na dulje staze. To nema veze sa samim proizvodom, koliko s mojom navikom da za svaki tip proizvoda imam posebno kupljen kist. Ukoliko nemate takve navike, alati iz Catrice seta će poslužiti svrsi.

Prvi dojam na samu nijansu sjenila je bio: "Ovo će biti presvijetlo", međutim, sjenila su izrazito kvalitetna i savršeno se stapaju s bojom obrva. Meni, kao crnki, odgovara tamnija nijansa nanesena samostalno. Ne izgleda umjetno niti napadno, dapače – efekt je prirodan i obrve izgledaju kao da su uistinu moje, a ne popunjene sjenilom. Samo sjenilo se ne trusi i ne osipa, što smatram velikim plusom, jer ne volim kada proizvod ostavlja tragove na licu tamo gdje ne bi trebao.

Moj konačan dojam: Ovo sjenilo svojom kvalitetom nadmašuje svoj cjenovni rang. Radi se o apsolutno kompletnom proizvodu u kojem dobivate sve što trebate za trendi prirodan luk obrva. Sjenila su dobro pigmentirana, ne truse se, dobro se hvataju za dlačice i lako se nanose. Kombinacija boja je odlična i za plavuše i brinete i pobrinut će se da imate savršeno oblikovane obrve u trendu.

Posjeti Miss7.24sata.hr