Darujemo ti s.Oliver parfem za nju i njega povodom Valentinova

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Za većinu nas parfemi su idealan poklon koji volimo primati, ali i darovati
  • Valentinovo je ovog vikenda pa smo te tim povodom odlučili darovati genijalnim parfemima
  • Radi se o s.Oliver Follow Your Soul Men and Woman duo mirisima za nju i njega

 

Dobitnica paketa s.Oliver Follow Your Soul Men and Woman duo mirisima za nju i njega je Andrea Bogović

Valentinovo ili Dan zaljubljenih obilježava se svake godine 14.veljače. Ove godine nekih slavlja na koja smo navikli neće biti, no to nas ne sprječava da ga obilježimo. Postoje oni koji ge nestrpljivo isčekuju, ali i oni koji mu ne pridaju pažnju. Slavili mi Valentinovo ili ne, znak pažnje u obliku poklona rijetko kad ćemo odbiti. Iako možda imaš dogovor s partnerom da si nećete ništa poklanjati, možda ipak promijeniš mišljenje. 

Ove godine ti je miss7 odlučio uljepšati Valentinovo genijalnim poklonom u obliku paketa s.Oliver Follow Your Soul Men and Woman duo mirisima za nju i njega. Super stvar kod ovog poklona je i to što ga možeš pokloniti i za neku drugu obljetnicu poput rođendana, ako nisi fan Dana zaljubljenih. 

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN: Ženska kompozicija u svojim početnim taktima mirisom živahnog limuna, ribiza i ružičastog papra raspršuje nježan šarm i zanosnu živahnost – potom lebdi svojom cvjetnom središnjom notom, sastavljenom od mirisa afrodizirajuće ruže, jasmina i omamljujuće magnolije. Ovaj ples iznenada završava senzualnom osnovnom notom očaravajuće cedrovine i sandalovine.

s.Oliver Follow Your Soul MEN: Muška kompozicija počinje voćnim mirisom ružičastog papra, dopunjen živahnim notama bergamota i kardamoma. Srednja muška nota, sastavljena od uzbudljivog ružmarina, vibrirajućeg ambroksa i mahovine, širi zavodljivu senzualnost koja se prelijeva u donju notu, u kojoj su grubi drevni vetiver i cedrovina zaslužni za avanturističke završne takte ove kompozicije.

Odgovori na pitanje te ostavi svoje podatke, a mi ćemo odabrati sretnu dobitnicu. Prijavi se ovdje!

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr