Danijela Dvornik nosi pink kosu

Tomislav Miletić/Pixsell
Na prezentaciji Murad kozmetike koja je održana 16. siječnja u sklopu akcije 'Sve za nju', najviše pažnje plijenila je Danijela Dvornik sa svojom novom frizurom.
Vidi originalni članak

Ružičasta vrpca simbol je borbe protiv raka dojke, a Danijela Dvornik pridružila se akciji na poseban način. Naime, na event je došla s ružičastom kosom u gotovo identičnoj nijansi kao što je i poznata vrpca.

Iako danas više nije neuobičajeno da netko nosi otkačene boje za kosu, žene zrelijih godina se teže odlučuju na taj potez. Jedna od rijetkih koja je uspjela nositi tu boju je glumica Helen Mirren. Iako bi Danijelina boja mogla biti privlačna mnogim mlađim djevojkama, jednostavno ne pristaje uz njenu nijansu tena, a posebno zato jer se odlučila uz kosu kombinirati sjenilo i ruž iste boje. Osim toga, kroz ružičastu boju proviruju narančaste i blond nijanse od prethodnih bojanja tako da boja nije ujednačena.

Iako je Danijela oduvijek njegovala otkačen stil, nadamo se da će se uskoro vratiti na staro i umjesto pink boje, odabrati plave nijanse koje joj savršeno stoje.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr