Danas ti poklanjamo genijalan poklon - šišanje i frizuru u Salonu Franić!

Instagram / @salonfranic
Vidi originalni članak
  • Kao i svakog dana i danas imaš priliku osvojiti super nagradu u nagradnom natječaju Value4Money: beauty 
  • Ono što treba učiniti jest ovdje glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje
  • Danas dijelimo genijalan poklon koji će ti uljepšati ove tmurne i hladne dane - šišanje i frizuru po izboru u Salonu Franić!

miss7 već treću godinu zaredom održava natječaj Value4Money: beauty kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć stručnjaka, doznali koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.  

Svakog dana za vrijeme trajanja glasovanja jednu čitateljicu darujemo super poklonom, a sve što tražimo od tebe je da glasaš za svoj beauty favorit u svakoj kategoriji i potom odgovoriš na kratko pitanje. Za to ti je potrebna samo jedna minuta, a nagrade koje možeš osvojiti su i više nego odlične! 

Danas imaš priliku osvojiti šišanje i frizuru po izboru u jednom od najprestižnijih frizerskih salona u Zagrebu, i Hrvatskoj uopće - Salonu Franić. Poznati zagrebački frizer Zvonimir Franić jedan je od uvjerljivo najtraženijih domaćih frizera, a zadužen je i za njegu i stiliziranje kose brojnih poznatih Hrvatica, uključujući pjevačice Franku Batelić, Jelenu Rozgu, Maju Šuput i Albinu Grčić, influencericu Sonju Kovač, Emu Luketin i Britu Bobetić te mnoge druge.

Koliko je dobar u svom poslu, ovaj Metkovčanin za zagrebačkom adresom nebrojeno je puta dokazao stilizirajući kose poznatih ljepotica i modela za naslovnice brojnih domaćih časopisa, modne i beauty editorijale, video spotove, televizijske emisije i raznorazne kampanje, a koliku strast gaji prema kosi nedavno je dokazao i lansirajući vlastiti brend luksuznih Clip-In ekstenzija Hair By Franić.

Jednu sretnicu danas ćemo nagraditi šišanjem i frizurom po izboru upravo u Salonu Franić i zato ti predlažemo da čim prije posjetiš stranicu Value4Money, odabereš svoje beauty favorite u svakoj kategoriji (važno je da ne preskočiš ni jednu kategoriju) te potom odgovoriš na kratko pitanje i upišeš svoje podatke.

Sutra objavljujemo sretnu dobitnicu - tko zna - možda ćeš to biti baš ti! Mi ti držimo fige, a stručni tim Salona Franić pobrinut će se da ovih blagdana zablistaš u punom sjaju!

Posjeti Miss7.24sata.hr