Danas je zadnji dan za glasanje i priliku osvojiti super nagradu - make up po izboru!

Instagram / @markotolic
Vidi originalni članak
  • Adventsko vrijeme je konačno stiglo, a tada posebno razmišljamo o darivanju, zar ne? 
  • Ukoliko se ovih blagdana želiš razveseliti i osvojiti jedinstveni poklon, zaigraj naš Value4Money: beauty natječaj i poklon može biti tvoj! 
  • Danas ćemo jednu sretnicu razveseliti genijalnim poklonom - make up-om s potpisom cijenjenog vizažista Marka Tolića!

Ponekad je dovoljno samo malo za sreću, a to ti našim Value4Money nagradnim natječajem želimo i dokazati. Svaki dan miss7 nagrađuje po jednu čitateljicu, a zauzvrat tražimo da glasaš za svoj omiljeni beauty proizvod u svakoj kategoriji natječaja Value4Money, nakon čega trebaš odgovoriti na nagradno pitanje - ''Koji beauty proizvod je uvijek u tvojoj torbici i zašto?''.

U suradnji s cijenjenim vizažistom Markom Tolićem, jednim od članova žirija našeg natječaja Value4Money, danas ti poklanjamo make up o kojem si oduvijek maštala! Savršen poklon za nadolazeće blagdane, slažeš se?

Marko Tolić je jedan od najperspektivnijih i najomiljenijih vizažista u Lijepoj Našoj. Kroz njegove su ruke ''prošle'' brojne poznate i utjecajne Hrvatice koje mu se uvijek rado vraćaju. Jelena Veljača, Nina Badrić i Tatjana Dragović samo su neke od poznatih Hrvatica koje obožavaju njegov rad i uvijek mu se iznova vraćaju.

Godine iskustva i neosporivi talent zaslužni su za činjenicu da se za termin za šminkanje kod ovog hvaljenog beauty stručnjaka doslovno čeka u redu.

No, ti nećeš morati čekati ako zaigraš naš nagradni natječaj Value4Money. Dakle procedura je jednostavna – odaberi beauty favorit u svakoj kategoriji ovdje, a potom odgovori na zadano pitanje i upiši svoje podatke. Vremena imaš samo danas, jer već sutra odabiremo najkreativniji odgovor.

Kako bi ovih blagdana zablistala punim sjajem, klikni ovdje i sudjeluj u nagradnom natječaju. Sretno!
 

Hvala na glasovima, dobitnice u posljednja dva tjedna su:
 
Lucija Šaško
Valerija Radić
Antonella Mazija
Martina Kaurić
Jadranka Došen Ognjenović
Marija Levak 
Rosana Novak
Marina Mršić
Milana Knežević
Marija Cindrić
Nataša Kiš
Anja Jakopčević Kraljić

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr