Danas imaš priliku osvojiti hvaljene Skintegra proizvode koji će razmaziti tvoju kožu!

Promo
Vidi originalni članak
  • Pretpostavljamo da si još pod vikenda koji je mnoge razveselio sniženim cijenama 
  • No, zahvaljujući našem Value4Money: beauty natječaju možeš dobiti najbolji deal tjedna!  
  • Trebaš se samo uključiti u naš Value4Money: beauty natječaj i uz malo sreće možeš osvojiti Skintegra poklon paket!  

Sigurno si već čula za naš Value4Money: beauty natječaj u kojem 5. godinu zaredom biramo najbolje beauty proizvode prema kriteriju vrijednost za novac. A za to nam je potrebna i tvoja pomoć. Posjeti stranicu Value4Money i u samo nekoliko klikova glasuj za svog beauty favorita u svakoj od 16 kategorija, a potom odgovori na zadano pitanje (bez brige, nije teško). Tako je lako! 

Zauzvrat, jednu čitateljicu darovat ćemo genijalnim poklon paketom koji krije omiljene Skintegra proizvode. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Skintegra Hyperdew - Neispiruća hidratacijska maska s učinkom ujednačavanja kože

Za snažnu hidrataciju kože potrebno je nahraniti ju s vremena na vrijeme – maskom za lice. Skintegrina Hyperdew neispiruća hidratacijska maska na bazi otopine 5% derivata azelaične kiseline, sadrži i probiotičke fermente, NMF te ekstrakte spirulne i morskih algi. S ovom maskom pružit ćete svojoj koži dugotrajniji učinak kad su u pitanju ujednačavanje tona kože, korigiranje nepravilnosti, ali i kod same prevencije preuranjenih znakova starenja. Također, Hyperdew maska omogućava superiornu hidrataciju dubinskim vezanjem vlage u kožu. Maska je pogodna za sve tipove kože i može se koristiti uz rutine koje kombiniraju AHA / BHA kiseline i retinoide. Vegan / Cruelty-free.

Skintegra Clarion 2% BHA Cleanser - Gel čistač protiv začepljenih pora

Mješovitoj i masnoj koži sa začepljenim porama, koja je sklona upalnim procesima, najbolje odgovara jednostavna rutina koja je ciljano usmjerena na problem kože. Kombinacija 2% salicilne kiseline i cinka, koja se nalazi u Skintegrinom CLARION 2% BHA gel čistaču učinkovito otklanja višak sebuma i odčepljuje pore u jednom koraku. Ovaj mikroeksfolirajući negranularni gel za čišćenje sadrži blagi tenzid i optimalni pH za redovito korištenje (pH 4.3-4.8).

Ukoliko ti se sviđa što vidiš i voljela bi ove Skintegra favorite pospremiti u svoju kozmetičku torbicu, klikni ovdje i odradi sve korake, a potom pričekaj da proglasimo pobjednicu. Možda to budeš baš ti!

Posjeti Miss7.24sata.hr