Christian Louboutin ne radi samo genijalne cipele, njegov Loubimar najbolji je luksuzni parfem za ljeto

christianlouboutin.com
Vidi originalni članak
  • Stalno izlaze nove top liste parfema: najbolji novi parfemi, najbolji klasici, cvjetni mirisi, parfemi za vjenčanje, najbolji za ljeto...
  • Loubimar Eau de Parfum Légère brenda Christian Louboutin svakako spada u najbolje ljetne mirise
  • No ono što ga izdvaja je i doza luksuza. Tako se Loubimar našao na vrhu mnogih ljestvica najboljih luksuznih mirisa za ljeto 2023. Isplati ga se upoznati...

Ako si u potrazi za novim ljetnim parfemom, u moru ponude ističe se jedan doista poseban miris, luksuzan već i izgledom bočice, Loubimar Eau de Parfum Légère od Christiana Louboutina. To je miris za žene i muškarce, a kreirala ga Caroline Dumur. Odmah da otkrijemo: Gornje note su limun i morska sol, srednja nota je tuberoza, bazna nota je mošus.

Beauty Pacific Chill, novi Louis Vuitton parfem nadahnut je kalifornijskom obalom - i zdravim sokom

Dok je dizajner Christian Louboutin možda najpoznatiji po dizajnu prekrasnih cipela, njegov najnoviji miris, Loubimar, doista je prava sjajna zvijezda na mirisnom nebu. Ovaj novi lagani miris fenomelano podsjeća na plažu, osjeti se miris mora, cvijeća te miris citrusa pomiješan sa slanim notama... može li ljetni parfem biti bolji?

 

 

Na mirisnu scenu stupio je prošle godine kad je predstavljen, a otada ga beauty stručnjaci hvale na sav glas, s pravom. Kad jednom pomirišeš Loubimar, neprestano će ti se vraćati u sjećanje poput novog ljubavnika kojeg ne možeš zaboraviti. Cvjetna mješavina miriše tako jasno, zanimljivo i božanstveno, tako da nam je odmah bilo jasno da ova bočica kraljevskog izgleda sadrži miris koji zaslužuje titulu 'najluksuzniji', a uvjereni smo da ćeš se i ti složiti s nama! Cijena: 270 eura.  

 

Beauty I parfemi mogu biti od upcycled sastojaka! Kao ova tri prekrasna mirisa novg brenda CARE

Posjeti Miss7.24sata.hr