Catrice je predstavio novitet - puder u kapljicama s njegujućim serumom

Catrice Nude Drop Tinted Serum
Vidi originalni članak
  • Teško je pronaći izvrstan puder, osobito onaj koji pruža ten bez težine ili dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože
  • No, novi Catrice upravo to obećava
  • Riječ je o hibridu seruma i tekućeg pudera

Catrice je predstavio prvi novitet za 2023. - Nude Drop Tinted Serum tekući puder. Ima vrlo tekuću, laganu teksturu i osigurava dugotrajan, blistav ten sa svojim laganim do srednjim prekrivanjem koje se može izgraditi te ostavlja vašu kožu baršunasto glatkom nakon nanošenja.

Istodobno, formula hrani kožu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E te osigurava vlažnost do 24 sata.Tekstura sadrži posebno obložene pigmente, a nijanse se nježno prilagođavaju prirodnom tonu kože kako bi se boje uskladile s različitim tipovima kože.Serum je bez mirisa i pogodan je za osobe s osjetljivom kožom. Catrice Nude Drop Tinted Serum Tekući puder dolazi u prozirnoj staklenoj bočici sa staklenom pipetom za doziranje.
Serum se može nanijeti i izblendati spužvicom za šminkanje, kistom ili prstima. Najbolje je prvo nanijeti malo pudera na hrbat nosa i obraze, a zatim ga kružnim pokretima izblendati prema van. Zatim samo utapkajte teksturu i temeljito je utrljajte u kožu za savršeno pripremljen ten.

Posjeti Miss7.24sata.hr