Brza i jednostavna večernja frizura

Žarko Bašić/Pixsell
Ljeto je pravo vrijeme za zabavu: koncerti, festivali i partyji nas zovu iz dana u dan da dođemo i tulumarimo do sitnih noćnih sati. Za večernji izlazak važan je styling, ali i frizura koja može podići i najjednostavniju kombinaciju.
Vidi originalni članak

Za ovu uistinu jednostavnu frizuru trebaju vam četka ili češalj, češalj za tapiranje, gumice u boji kose, ukosnice, lak za kosu i eventualno uvijač ili pegla za kosu. Kosu je najprije potrebno dobro počešljati kako ne bi imala čvoriće. Zatim kosu podijelite na dva dijela, okomito. Jednu kečku svežite iznad uha, a jednu preko uha. Ako sitniji pramenovi padaju oko lica, još bolje.

Za početak, posvetite se kečki koja je iznad uha. Još jednom počešljajte pramen i krenite ga uvijati oko gumice. Nemojte uvijati prečvrsto. Kada ste gotovi i zadovoljni željenim izgledom, ukosnicama učvrstite dobivenog 'pužića'.

Sada je na redu druga kečka. Odvajajte manje pramenove i tapirajte ih tako da širite kosu prema iza i prema van.

Kada ste zadovoljni, uzmite pramenove uz lice ili šiške te ih prema želi oblikujte u valove koristeći figaro ili peglu za kosu. Pramenove uz lice odmaknite od lica i utaknite u 'pužića' iznad uha.

Cijelu frizuru fiksirajte lakom.

Više slika pogledajte u galeriji...

Make up: Dino Baksa

Posjeti Miss7.24sata.hr