Bocassy – novo ime kozmetike na tržištu

Sastojci u Bocassy kremama su u najvećoj mjeri prirodnog porijekla te su dugogodišnjim istraživanjem dovedeni u idealni balans kako bi zadovoljili potrebe kože, a da ju pritom ne umaraju i ne zasićuju. Ispravne kombinacije vrlo jednostavnih i mnogobrojnih sastojaka u što izvornijim oblicima čine Bocassy proizvode pogodnim i učinkovitim za sve dobne skupine, te različite namjene. Proizvodi su testirani za učinkovitost te dokazuju vidljivu pozitivnu promjenu na izgledu kože već nakon 4 tjedna redovnog korištenja kod svih ispitanika.
Vidi originalni članak

Proizvodi su testirani za učinkovitost te dokazuju vidljivu pozitivnu promjenu na izgledu kože već nakon 4 tjedna redovnog korištenja kod svih ispitanika.

CRÈME DE JOUR LÉGÈRE, lagana dnevna krema

Lagana dnevna krema Bocassy zasigurno pokriva najveću skupinu korisnika radi svog izrazito hidratantnog djelovanja te širokog spektra učinka. Ona je najmjenjena ženama u dobi od 25-45 godina. Osnovna zadaća ove kreme je hidratizirati kožu tijekom dana, nahraniti ju te energizirati. Kako bi se podržala jača čvrstoća kože te poboljšao njezin opći tonus Bocassy lagana dnevna krema bogata je maslinovim uljem koje kožu ne masti, ali dubinski hrani i omekšava, bogato je masnim kiselinama te ima visoki učinak na pomlađeni izgled kože, zadržava vlažnost u koži kroz dulji vremenki period; ekstraktom zelenog čaja koji kožu pomlađuje, revitalizira i energizira, te je dokazani i moćan antioksidans. Zeleni čaj i maslinovo ulje također posjeduju svojstva koja potiču jačanje kolagenskih vlakna u koži i tako djeluju na produljenu čvrstoću i elastičnost, jer se kolagen nažalost ne može lokalno nadomjestiti. Vitamin B neophodno je nadomjestiti jer je potreban za zdravlje kože i njezin optimalan tonus; ulje pšeničnih klica, te kakao i shea maslac podižu volumen kože, daju joj izdašnost, te štite tijekom cijeloga dana. Svi ovi elementi utječu na produljeni mladenački izgled kože, na način da kožu hidratiziraju, povećavaju čvrstoću i elastičnost te samim tim pomažu i odgađaju znakove vidljivog starenja.

Bocassy lagana dnevna krema najbolja dnevna njega za sve tipove kože u mladjim i srednjim godinama žene. Sastav ovog proizvoda zadovoljava osnovne dnevne potrebe, a prirodni sastojci neće zasititi kožu već poboljšati njezin optimalan tonus i hidratizirati ju tijekom dana. 

SÉRUM

Bocassy Serum najjači je moisturizer u Bocassy liniji proizvoda za njegu kože, sa dodanim djelovanjem na pojačano učvrščivanje i elastičnost kože. Serum je namijenjen svim dobnim skupinama kao zasebna dnevna njega za one mlađe populacije (25-50), te one u zrelijoj dobi (od 50+) kao dodatni proizvod dnevnoj i noćnoj njezi. Hidratacija i učvršćivanje kože dvije su najbitnije značajke Seruma, s djelovanjem dokazanim na 100% ispitanika. Kombinacija biljnih sastojaka (maslinovo ulje hrani kožu te zadržava vlažnost u kožnom tkivu tijekom dana i utječe na pojačanu čvrstoću i elastičnost; kakao i shea maslaci podižu volumen kože, štite od vanjskih utjecaja i dubinski hrane; glicerin zadržava i postupno otpušta vlažnost; ekstrakti anisa i korijena gaveza  koji revitaliziraju kožno tkivo, nadomještaju vlažnost i nutrijente te potiču jačanje kolagenskih vlakana) i  vitamina (vitamin A, E i B prijeko potrebni za optimalan rad i tonus kože kako bi ona izgledala mladenački i zdrava, te su najjači sastojci u borbi protiv znakova starenja) u ovom proizvodu je ključna za tu učinkovitost.

Bocassy Serum dokazano djeluje na hidrataciju kože, te poboljšava kožna biomehanička svojstva (čvrstoća i elastičnost), idealan je za svaku namjenu jer vlaži kožu i zadržava vlažnost tijekom dana, te redovitom uporabom podiže opći nivo vlažnosti kože. Priropdni sastojci i vitamini također  izrazito snažno djeluju na čvrstoću i elastičnost, te tako Serum zadovoljava sve korisnice bez obzira na dob i tip kože. 

CRÈME RICHE DE JOUR, hranjiva dnevna krema

Bocassy hranjiva dnevna krema jača je i potpunija dnevna njega koja svojim bogatim biljnim sastavom zadovoljava prvenstveno zreliju kožu kojoj je podizanje i zadržavanje razine vlažnosti i nutrijenata potrebnije. Zrelija koža slabije nadomješta te ubrzano gubi vlažnost i nutrijente stoga je ključno nadomjestiti i zadržati vlagu koju dobijemo korištenjem kozmetičkog proizvoda. Bocassy hranjiva dnevna krema kreirana je da spojem sastojaka zadrži vlažnost kože, no prvenstveno da utječe na smanjenje znakova starenja omekšavajući površinski sloj kože, hraneći ju vitaminima, mineralima i mastima koje ubrzano gubi, tako da koža ubrzo poprima mekši izgled, dobiva povećani volumen što utječe na vidljivo smanjenje i omekšavanje linija uzrokovanih baš tim vremenskim gubitkom vlažnosti i nutrijenata. Biljni ekstrakti (kamilica revitalizira i djeluje na omekšavanje linija na koži uzrokovanih vremenom, grčko sjeme (piskavica) pomaže dulje zadržavanje vlažnosti u koži te tako utječe na njezin produljeni mladenački izgled, korijen gaveza pomaže regeneraciju tkiva te zadržavanje vlažnosti u koži, anis pomaže očivati mladenački izgled tako što potpomaže regulaciju masnoća) te ulja i masti (maslinovo i suncokretovo ulje prirodno su bogati vitaminom E, izvor su potrebnih nutrijenata i pospješuju kožni tonus, a kakao i shea maslac kožu hrane, pomažu podizanje njezinog volumena i štite od štenih vanjskih utjecaja). Bocassy hranjiva dnevna krema dokazano djeluje na značajno i vidljivo smanjenje dubine kožne bore.

Bocassy hranjiva dnevna krema savršena je kombinacija sastojaka koji pomažu obnoviti pomlađeni izgled kože. Sadrži nutrijente u hidratantnom obliku pa ne ostavlja sjajan trag na licu te na taj način zadovoljava sve dnevne potrebe zrelije i zahtjevnije kože. Za pojačanu hidrataciju i povećanje čvrstoće kože preporučljivo je koristiti ovu kremu u kombinaciji sa Bocassy Serumom. 

CRÈME DE NUIT HYDRATANTE, hidratantna noćna krema

Bocassy hidratantna noćna krema je izrazito učinkovita i bogata prirodnim izvorom tvari potrebnih za optimalan rad kože i njezin njegovan izgled, te pojačanu čvrstoću i elastičnost. Noću se koža prirodno pojačano regenerira i potrebno je poduprijeti taj proces sa pravilnom kombinacijom ovlaživača i masti kako bi se nadomjestio i iskoristio nedostatak vitamina, minerala i masti koje gubimo s vremenom. Spoj sastojaka precizno je odabran u svrhu ovakve noćne revitlizacije kako bi pojačao čvrstoću kože te njezinu elastičnost koja, ukoliko se održava na optimalnoj razini kao rezultat ima odgođenu pojavu vidljivih znakova vremešnosti kože. U ovakvoj kombinaciji maslinovo ulje, glicerin i vitamini (A, E i B kao dodatna hrana) pospješuju hidrataciju kože, no najviše djeluju na njezino učvrščivanje. Ekstrakt zelenog čaja jak je anti-oksidans, djeluje revitalizirajuće i pomaže zadržati mladenački i svjež izgled kože, a ekstrakt korijena gaveza pomažu jačanje elastičnosti, zadržavajući optimalnu razinu vlažnosti u koži te tako u konačnici rezultira odgođenim vidljivim znakovima starenja. Sezamovo i suncokretovo ulje prirodan su izvor vitamina i ostalih nutritivnih elemenata pa dubinski hrane kožu, a sa kakao i shea maslacem te pčelinjim voskom pospješuje se volumen kože vraćajući beživotnoj i umornoj koži sjaj, vitalnost i mekoću. Hidratantna noćna krema dokazano djeluje na značajno poboljšanje biomehaničkih  svojstva (čvrstoća i elastičnost) kože.

Hidratantna noćna krema najbolja je kombinacija sastojaka u njihovim povoljnim omjerima kako bi se pospješila i potpomogla prirodna samo-regeneracija kože u noćno doba kada je ona pojačana. Svojim hidratizirajućim djelovanjem ova krema će ovlažiti kožu, no radi snažnih hranjivih sastojaka pojačano je djelovanje na poboljšanje čvrstoće i elastičnosti. Za pojačanu hidrataciju u noćnim satima ovaj proizvod je preporučljivo koristiti u kombinaciji sa Bocassy Serumom ili Bocassy hidratantnom gel-kremom sa 24-satnim djelovanjem. Takva kombinacija proizvoda za noćnu njegu djeluje brže i rezultira dugotrajnijim mlađim izgledom, svježinom i izdašnošću.

CRÈME-GEL HYDRATANTE – HYDRATATION 24 HEURES, hidratantna gel-krema 

Hidratantna gel-krema Bocassy razvijena je kao supplement proizvod cijeloj liniji proizvoda za njegu lica za potpunu hidrataciju, te za korisnice koje žele njegu sa vrlo malo ili bez ulja. Proizvodi bez ulja (masti) su izrazito nepovoljni za kožu jer mogu uzrokovati disbalans kožnih žljezda, stoga ova gel-krema sadrži mali udio ulja pšeničnih klica koje svojim prirodnim svojstvima podržava zadržavanje vlažnosti u koži, a također je i prirodan izvor vitamina E, te glicerin koji zadržava i postpuno otpušta vlažnost. Bocassy hidratantna gel-krema potrebna je njega svakoj koži jer dokazano hidratizira tijekom 24-sata nakon samo jednog nanošenja čime čini kožu svježom i izdašnom, a pospješuje djelovanje ostalih proizvoda ukoliko se koriste u kombinaciji sa ovom gel-kremom. Hidratacija kože je osnova dugovječnog lijepog i mladenačkog izgleda, no često je vrlo teško održati ju hidratiziranom tijekom cijelog dana nakon samo jednog nanošenja kreme. Pored ove osnovne i najbitnije funkcije Bocassy hidratantne gel-kreme, ovaj proizvod također sadrži sastojke koji hrane, a ne maste kožu: vitamine i ekstrakte koji su namijenjeni revitalizaciji, te dodatno osvježavaju i oplemenjuju kožno tkivo. Hranjve tvari u ovom proizvodu stoga čine vitamini (A, E i B koji djeluju na revitalizaciju kože, hrane te pospješuju njezin tonus), ekstrakti (zeleni čaj kao jaki antioksidans, pomaže ovlaživanje kože i jedan je od najboljih sastojaka u borbi protiv znakova starenja i anis kao poznati eliksir mladosti iz drevnih vremena), te kofein koji dokazano pospješuje vitalnost kože i energizira. Bocassy hidratantna gel-krema ima dokazani učinak izrazito visokog podizanja razine vlažnost u koži nakon samo jednog nanošenja, te održava vlažnost (vlaži) u koži tijekom 24 sata. Pozitivne promijene izmjerene su kod 100% ispitanika.

Bocassy hidratantna gel-krema bogata je sastojcima koji imaju višestruko pozitivne učinke, no ona najvažnija značajka ovog proizvoda je izrazito jaka hidratacija koja traje tijekom cijelog dana. Sastojci su pažljivo odabrani kako se ne bi poremetio prirodan tonus kože, a radi takvog odabira prirodnih sastojaka ova gel-krema ne zatvara pore te ne stvara na koži neugodan film. Pogodna je za uporabu kao supplement njega ostalim Bocassy proizvodima za njegu lica ili kao zasebna dnevna njega kod korisnica sa izrazito masnim tipom kože ili u ljetno doba kada koža izlučuje više masnoća te zahtjeva potpunu, ali laganu njegu i hidrataciju. Ukoliko se gel-krema koristi kao supplement njega potrebno ju je nanijeti prvu, lagano utrljati u kožu te potom nanijeti drugi proizvod po izboru. 

CRÈME DE NUIT NOURRISSANTE, hranjiva noćna krema

Hranjiva noćna krema izrazito je bogata prirodnim uljima i mastima (26%), te biljnim ekstraktima koji dubinski i temeljito hrane kožu u noćno doba kada se odvija prirodni proces pojačane samo-regeneracije kože. Tada je potrebno podržati taj proces dodatnim unosom vitamina, minerala, masti i ostalih nutrijenata. Za dobar izgled zrelije kože odgovorne su između ostalih i masne stanice u dnu kožnog tkiva. Masne stanice su u velikom dijelu odgovorne za volumen, napetost i zaglađenost kože koja je najljepša u mlađim godinama te s odmakom vremena pokušavamo zadržati površinsku napetost i one kvalitete kože koje pripisujemo mladosti. Tijekom vremena koža ubrzano gubi vodu te ju čak i sporije nadomješta, no također se i masne stanice sporije razmnožavaju što utječe na sporiju izmjenu stanica u cijelom kožnom tkivu i na kraju rezultira na smanjenim volumenom kože, opadanjem čvrstoće, oslabljenim kolagenskim nitima što sve zajedno nazivamo zrelošću kože ili znakovima starenja. Stoga je unos masti i vlažnosti (vode i drugih ovlaživača) neophodan kako bi se barem donekle produljio mladenački izgled kože, sa zaglađenom i napetom njezinom površinom. Stimulirati rad kožnih žljezda te održati optimalnu izmjenu tvari u kožnom tkivu, te optimalan rad (regenracija) stanica je stoga najizazovniji zadatak kozmetologa i dermatologa, a ponajviše kozmetičkih proizvoda koji moraju potpomoći ili u najboljoj mjeri stimulirati te procese. Gubitkom vode iz kože te usporenom izmjenom stanica (stanice se stvaraju u dubljem dijelu kože, te se pomiču prema površinskom sloju gdje odumiru) koža gubi živost, pojavljuju se znakovi turgora (često se naziva prijevremenim starenjem kože), te vidljivi znakovi vremešnosti poput mlohavosti i urezanih linija postaju neizbježni. Bocassy hranjiva noćna krema zato sadrži masti i biljna ulja koja svojim svojstvima utječu na volumen kože, hrane ju  iznutra: sezamovo i bademovo ulje izrazito su masna ulja, bogata vitaminima, a djeluju blago i dugoročno, jojoba ulje poznato je kao jedan od najjačih sastojaka u borbi protiv prvih znakova starosti radi svojih kvaliteta kojima se pripisuje pomoć kod regeneracije i revitalizacije tkiva, maslinovo ulje kao bogato masnim kiselinama i vrlo hidratizirajuće, te kakao i shea maslac koji također utječu na volumen kože, čine ju više zaglađenom i mekom, a štite i hrane dugo nakon nanošenja, biljni ekstrakt kamilice koja umiruje i djeluje kao dodatni ovlaživač, glicerin koji zadržava i postpuno otpušta vlažnost u koži, te vitamini E (pomaže očuvati mlađi izgled kože te ima mogućnost smanjivanja dubine linija na koži) i B (pomaže optimalan rad kože i neophodan je za njezin ujednačeni tonus, sjaj i zdravlje). Bocassy hranjiva noćna krema isključivo radi takvih sastojaka potrebna je svakoj dobi kako bi koža izgledala sjajno i vitalno, bez obzira borimo li se sa znakovima vremena na koži ili ne. Dokazana mjerenja učinkovitosti Bocassy hranjive noćne kreme ukazuju na značajno, povećano i vidljivo smanjenje dubine kožne bore.

Hranjiva noćna krema savršena je noćna njega kod svih dobnih skupina jer njezin blagotvorni učinak jednako je važan za održavanje vitalnosti i mekoće kože u mlađim danima, te kao bogata hrana i pomoć u zrelijim godinama kada se trebaju ublažiti i omekšati vidljivi znakovi vremena. Pogodna je za suhu, umornu i beživotnu kožu, a kao dodatnu hidrataciju povoljno ju je koristiti u kombinaciji sa Bocassy Serumom Ili Bocassy Hidratantnom gel-kremom i to na način da se nanese prvo hidratantni proizvod na kožu, utrlja se 30-ak sekundi te se nakon toga nanese hranjiva noćna krema. Radi svojih nutritivnih i masnih sastojaka ova je krema isključivo dizajnirana za noćnu njegu.

Bocassy proizvodi ne sadrže parabene, silikonska ulja, ni bojila. Dermatološki testirano.

Posjeti Miss7.24sata.hr