Bobbi Brown predstavljen u Hrvatskoj

Dalibor Urukalović /PIXSELL
Poznati američki kozmetički brend Bobbi Brown već je neko vrijeme dostupan u Hrvatskoj, ali tek je u četvrtak 16. siječnja doživio javno predstavljanje.
Vidi originalni članak

Ines Preindl, Iva Leko, Ogi Antunac, Saša Joković, Sanja Agić i mnoga druga poznata lica iz modnog i beauty svijeta došla su se upoznati s brendom Bobbi Brown. Brend koji je u kratkom roku svojom filozofijom osvojio žene diljem svijeta, zasigurno će oduševiti i Hrvatice. Naime, njegova filozofija je da nije potrebno skrivati svoje nedostatke, nego naglasiti ono najljepše na nama.

To je posebno istaknuo edukator brenda Eduardo Ferreiro koji je na modelu demonstrirao Bobbi Brown način šminkanja. Kao najvažnije elemente u svakom make upu istaknuo je korektor, rumenilo i obrve. Kroz kratku lekciju pokazao je neke trikove po kojima je brand poznat, a Eduardo je zaslužan i za širenje Bobbi filozofije, edukacije i podučavanje tehnika sa kupcima, make up artistima i medijima kroz cijelu Europu. Bobbi je rekla za njega da ga je osobno odabrala i trenirala za ovaj posao upravo zbog njegovog talenta, entuzijazma i strastvenog pristupa brandu te zato što zna istaknuti prirodnu ljepotu u svakoj ženi.

Prvi “counter” u Hrvatskoj otvoren je sredinom listopada u Douglasu u Zagrebu na Trgu bana Jelačića 1 i predstavlja jedinstvenu filozofiju i estetiku branda te kupcima pruža mogućnost da otkriju ovaj impresivan portfolio boja, kistova, dekorativne i preparativne kozmetike kao i vrhunsku uslugu Bobbi Brown make up artista.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr