Bile smo u novom outletu kozmetike i provjerile jesu li doista cijene puno povoljnije

privatna arhiva Kristijana Musića
Vidi originalni članak
  • Five Star Outlet u Sesvetama danas je otvorio svoja vrata te nudi velik izbor šminke, kozmetike te igračaka
  • Popusti su uglavnom od 30 do 70 posto, a neki artikli se mogu naći i na popustu od 90 posto
  • Cijene se kreću od 5 kuna, a najskuplji artikl koji smo vidjele je 100 kuna

Sve ljubiteljice šminke, ali i kozmetičkih proizvoda od danas imaju novu oazu od imenom Five Star Outlet, koja se nalazi prostoru zgrade bivšeg Europatradea u Sesvetama  Privukli su nas natpisi da će vodeći svjetski kozmetički brendovi tamo biti sniženi od 30 pa do 70 posto pa smo odlučile zaviriti u outlet da vidimo koliko se zapravo cijene razlikuju od onih u drugim trgovinama te smo stigle malo prije službenog otvorenja kako bismo pozornije mogle razgledati ponudu. 

SAVJETI Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka

Zanimalo nas je i koja priča stoji iza outleta na čijim policama smo mogle vidjeti i artikle snižene čak 90 posto, a ljubazno osoblje nam je reklo kako se ovdje ne radi o proizvodima kojima je blizu istek roka, već o višku iz njemačkog Mullera te DM-a. U prosjeku, novi artikli stizat će svaka tri tjedna, a kako bi bila u toku, svi noviteti, ali i akcije će biti objavljeni na Instagramu i Facebooku outleta.

Na samom ulazu u dućan nalazi se pravi mali raj za žene pa već možeš pretpostaviti da je u pitanju šminka čije cijene su nas stvarno iznenadile. Palete sjenila i highlighter - Revolution i Maybelline su po 30 kuna, a 70 kuna je nešto veća paleta koja u sebi sadrži čak 35 boja sjenila. Ovo je stvarno vrlo povoljno jer je cijena Maybelline highlightera obično oko 90 kuna, dok su Revolution sjenila oko 55 kuna, a veliko pakiranje oko 100 kuna. Max Factor paleta sjenila po redovnoj cijeni stoji oko 130 kuna, a u outletu ih možeš kupiti za 50 kuna.



L'Oreal ruževi kao i Eos balzami za usna su po 20 kuna, L'Oreal paleta ruževa stoji 30 kuna. 

I cijena pudera nas je ugodno iznenadila, L'Orealove smo tako pronašle po 30 kuna dok ih drugdje nalazi po cijeni od oko 90 kuna, a Max Factorov je bio 50 kuna, a inače mu je cijena oko 78 kuna. 

Morale smo se malo odmaknuti od šminke jer bi u protivnom pokupovale sve što smo vidjele te su nas u nastavku čekali šamponi, kreme za sunčanje te razne higijenske potrepštine. Niveine kreme za sunčanje su po 30 kuna kao i L'Oreal maske i pilinzi za lice, a najskuplji artikl na policama je bio ženski trimer čija je cijena 100 kuna.

Always higijenski ulošci, ovisno o veličini pakiranja, koštaju 5, 10 i 20 kuna za najveće od 40 komada, no tu su cijene slične onima kakve nalazimo po trgovinama. Ariel deterdženti su također u rasponu od 20 kuna za gel kapsule. Tu vidimo kako se radi o dosta velikoj razlici jer je cijena gel kapsula inače oko 76 kuna. 

Modni prijedlozi Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići

Deterdžente za Pril za pranje posuđa kupile smo za 5 kuna isto kao i Niveine maramice za skidanje šminke. Listerine vodicu za ispiranje usta kupile smo za 20 kuna, šamponi i gelovi za tuširanje su po cijeni od 10 ili 20 kuna, a počastile smo se i popularnom četkom za kosu Tangle Teezer po cijeni od 10 kuna. 

MODA Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru

Kupovinu smo završile sretne i punih košarica te smo same sebi obećale kako ćemo se vratiti. No svjesne smo činjenice kako je ovdje riječ o outletu što znači da ne postoji stalna ponuda istih artikala i tko zna što ćemo idući puta pronaći. Ako planiraš posjetiti outlet, radno vrijeme je radnim danom od 9 do 20 sati, a subotom od 9 do 15 sati.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr