Beyonce ima trik za savršeno nanesen puder!

Instagram/Nives Celzijus
Ona ima fantastičnu kožu jer o njoj itekako vodi računa, no izgleda da je taj flawless izgled skriven i u jednoj maloj make up tehnici koja čini veliku razliku
Vidi originalni članak

Po čemu je poznata "kraljica"? Po savršenoj, sjajnoj koži. Nije ti poznato? Proguglaj je i otvori bilo koju fotku; Beyonce uvijek izgleda savršeno, a njena koža besprijekorno i sjajno. Uz to, nikad ne vidiš rubove ili mjesta gdje se nakupilo previše pudera, problemi s kojima se nerijetko susrećemo. U čemu je tajna? Njen vizažist, Sir John je otkrio trik! 

Naime, Sir John uvijek na specifičan način nanosi Beyonce puder, a rezultat je uvijek isti: sjajna i zdrava koža. Izgleda da sitna greška u nanošenju sjajnih pudera može kožu pretvoriti iz besprijekorne u blješteću katastrofu. Njegov odabir je mokar Beautyblender i provjereno dobar sjajni puder uz, naravno, kvalitetnu kremu za lice. Trik je u tome da prvo nanesemo njegu za kožu, a onda dok se ona još nije osušila, mokrom spužvicom nanosimo puder jer tako dobijemo idealan miks kreme i pudera. Stavljaš li ovakav puder na suhu kožu dolazi do nepovezanosti u strukturi jednog i drugog proizvoda, pa on neće na lice sjesti dobro koliko treba. Plus u svemu ovome je što miksom kreme i sjajnoga pudera dobivaš još sjajniji puder, doduše sjaj je svjež i zdrav, pa nema straha da ćeš izgledati kao uljna mrlja.

MAKE UP Hrvatice ga obožavaju, ovaj savršen korektor posvuda je rasprodan!

A koje proizvode predlaže? L'Oréal Infallible Pro Glow puder i Nars All Day Luminous Weightless puder, ujedno njegove najdraže pudere, kao najbolji odabir za postići kožu zavidnu poput Beyonce!

Posjeti Miss7.24sata.hr