Abbey Lee Kershaw za Gucci Flora Garden

Ovog proljeća, Gucci predstavlja novu cvjetnu kolekciju mirisa Flora Garden. Nova linija mirisa obilježena je gardenijom, tuberozom i magnolijom.
Vidi originalni članak

Australski model Abbey Lee Kershaw zaštitno je lice Gucci Flora Garden kolekcije. Lijepa Australka dosad je već bila zaštitno lice Calvina Kleina, Anne Sui, Alexandera Wanga, Donne Karan i drugih. Za kuću Gucci je odabrana jer je utjelovljenje ljepote, gracioznosti i glamura kakav predstavlja ova poznata talijanska modna kuća.

Linija mirisa se sastoji od tri parfema: Gorgeous Gardenia, Gracious Tuberose i Glamourous Magnolia. Gorgeous Gardenia u gornjim notama ima crvene bobice i krušku, a u srednjim bijelu gardeniu te frangipane, dok bazu čine pačuli i smeđi šećer. Gracious Tuberose je svjež cvjetni miris s lišćem ljubičice i breskvom u gornjim notama. Srce mirisa su tuberoza, cvijet naranče i ruža, a baza citrusi i bijela cedrovina. Glamurous Magnolia u glavi ima freziju, zeleno lišće i agrume. Srednje note čine božur i magnolija, dok su baza mošus, sandalovina i topla čokolada. 

Cijene EDT mirisa od 30 ml je 456 kn, a od 50 ml 555 kn. Mirisni losion za tijelo košta 331 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr