7 najboljih frizura za ovalno lice

miss7
Ovalni tip lica vrlo je zahvalan jer mu pristaju gotovo sve frizure, no baš ove će ga naglasiti i djelovati posebno lijepo
Vidi originalni članak

Uz pogrešnu frizuru ovalno će lice možda izgledati pomalo dugačko, no ako je to najveći problem... Ovaj oblik lica je vrlo zahvalan jer mu odgovaraju zapravo svi tipovi frizura. Neke od poznatih žena koje imaju ovalno lice su Jessica Alba i Liv Tyler, dok možda nisi ni uočila da ga ima i - Rihanna. A svi znamo što god RiRi stavi na sebe izgleda bombastično. Ako si sretnica s ovalnim licem, saznaj u nastavku s kojim frizurama ćeš posebno zasjati

1) Raščešljani valovi

Valovi koji izgledaju kao da si ih raščešljala nakon tri dana izgledaju vrlo elegantno na ovalnom licu i čine ga mekšim.

2) Valovi do ramena

Lagani valovi pri dnu kose fantastično djeluju na ovalnom licu ako su do ramena jer stavljaju naglasak na jagodice pa licu daju karakter.

3) Šiške na stranu

Šiške općenito laskaju ovalnom licu, ali posebice kada su šišane ili uvijene na stranu jer očima daju okvir.

4) Izrasli pixie

Nemarno nakovrčani "izrasli" pixie, pogotovo kada dođe do sljepoočnica, balansira dužinu lica od očiju do brade.

5) Boho valovi

Razdjeljak na sredini, malo volumena prvi vrhu i nemarne ali voluminozne kovrče na dužinama su jedan od lookova koji naglašavaju ovalnost lica, ali mu i prokleto pašu!

6) Shaggy bob

Kovrčavi bob koji ide blago u A i ima zaigrano šišane vrhove u stvari popunjava lice u dijelu u kojem je ono najtanje, pa je upravo zato i vrlo laskav odabir.

7) Ravna s volumenom

Ravna kosa s razdjeljkom na sredini izdužuje lice, ali damo li korijenu malo volumena, dojam je sasvim drugačiji.

A ovo su neki od styling proizvoda koje možeš koristiti za ovakve frizure!

1) Fudge Salt Spray - 139 kn (Wow-junkie.com); 2) Creightons Argan Smooth Heat Defence Spray - 66,90 kn (Pinkpanda.hr); 3) Batiste Stylist XXL Plumping Powder - 51,99 kn (Pinkpanda.hr); 4) Alterna Bamboo Smooth Anti Humidity Hairspray - 165 kn (Pinkpanda.hr); 5) Keratherapy Perfect Blowout - 167 kn (Wow-junkie.com)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr