7 najboljih drogerijskih pudera svih vremena

instagram @janko_popovic_volaric
Tekući, u kamenu, matirajući, hidratantni - ovo su apsolutno najbolji drogerijski puderi na našem tržištu!
Vidi originalni članak

Nema nam ništa draže nego pronaći drogerijske proizvode koji daju apsolutno jednake rezultate (ili bolje!), kao neki puno skuplji s polica dućana. I ako ti je netko nekada rekao da za dobar puder trebaš ispljunuti hrpu novaca, lagao te! U drogerijama se nalaze genijalni i super prihvatljivi puderi koji će tvoje lice učiniti jednako besprijekornim kao i oni s luksuznim predznakom...

Maybelline Fit Me! Matte+Poreless

Ako si jedna od onih djevojaka koja kad čuje riječi poput  “sjajno”, “luminozno” i “hidratantno”, momentalno pomišlja "ne, ne i NE" - vrijeme je da isprobaš ovaj Maybellineov tekući puder. Njegova formula je hibrid baze i pudera te ostavlja mat, zaglađeni izgled na koži koji istovremeno izgleda prirodno i svježe.

Revlon ColorStay

Ovaj tekući puder od Revlona s razlogom je na svim listama najdražih proizvoda vizažista diljem svijeta. Razlog za to je vrlo jednostavan - pruža JAKO prekrivanje i postojanost, a dolazi u varijantama za suhu, normalnu i masnu kožu. 

NYX Total Control Drop

Ako apsolutno mrziš onaj osjećaj i težinu pudera na licu, isprobaj ovu vodeno-laganu NYX-ovu formulu koja je pritom idealna i za ljetne mjesece. Možeš ga nanijeti i u slojevima te tako pojačati njegovu pokrivnu moć ili sasvim obrnuto - pomiješati ga sa hidratantnom kremom i pretvoriti u BB kremu.

BEAUTY Testirala sam i pronašla koji puderi sa SPF-om ne daju bijeli, ružni odsjaj

L'Oreal Paris True Match

Nije se bez veze ovaj puder toliko dugo zadržao na listama najboljih drogerijskih pudera svijeta. Ima genijalnu selekciju boja i super prihvatljivu cijenu s obzirom na svoje performanse. Idealan za svakodnevni makeup look, ali nimalo te neće razočarati ni kada ti zatreba za nešto jači makeup.

Wet'n'wild PhotoFocus 

Sve cure opsjednute okidanjem selfija, obožavat će ovaj puder! Sadrži mikročestice koje su razlog zašto koža pod bljeskom fotoaparata izgleda filtrirano i savršeno, a osim što je dugotrajan može se pohvaliti i dobrom pokrivnom moći.

ELF Flawless Finish 

Brojni vizažisti hvale ovaj mega jeftini puder jer njegova formula ne sadrži ni najmanju količinu ulja, zbog čega ga djevojke masne kože naprosto obožavaju! Lagan je na koži i ispravlja nesavršenosti - što su zapravo dvije stvari koje najviše od pudera i želimo, zar ne?

Maybelline SuperStay Full Coverage

Ovaj puder je ono što ti treba kad se nalaziš u suludo toploj klimi. Ili u teretani. Ili javnom prijevozu... Ova formula na koži traje i traje, zbog čega je puder postao kultni proizvod koji se nalazi u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici vizažista. 

Posjeti Miss7.24sata.hr