6 kultnih drogerijskih maskara koje su već već godinama favoriti brojnih žena

Instagram @daraelizabethlevitan Foto: Instagram @daraelizabethlevitan
Vidi originalni članak
  • U potrazi za savršenom maskarom, uz one high end brendova, vrijedi isprobati i provjerene drogerijske formule
  • Maskare koje se ističu kvalitetnom i učinkovitom formulom te pristupačnom cijenom dobitna su kombinacija 
  • Danas smo izdvojile šest formula drogerijskih maskara koje su s razlogom obožavane među beauty entuzijastima

Uvijanje, definiranje i maksimalan volumen na našim trepavicama samo su neke od karakteristika koje tražimo u maskari, a one drogerijskih brendova osim po ovim kvalitetama i dugotrajnim formulama izdvajaju se i po pristupačnim cijenama, stoga su zasluženo među makeup favoritima mnogih.

Essence, Maybelline New York i L'Oreal Paris samo su neki od brendova čije predivno pigmentirane maskare obožavamo.

Beauty Ovaj korektor lansiran je prije mjesec dana i ima već 23,5 milijuna pregleda na TikToku jer djeluje poput čarolije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline)

U nastavku smo izdvojile šest drogerijskih maskara koje će svojim formulama našim prirodnim trepavicama pružiti puniji, duži i gušći efekt!

essence Lash Princess false lash effect maskara

Uz ovu hvaljenu maskaru efekt umjetnih trepavica je zajamčen! Četkica je dizajnirana da svaku trepavicu obavija volumenom i da ju definira bez grudica. Dugotrajna formula trajat će cijeli dan te predivnom preciznošću našim trepavicama pružiti odvažan i voluminiziran izgled. 

Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara

Jedan od omiljenih drogerijskih brendova, Maybelline, među mnoštvom proizvoda koje beauty zajednica obožava ima i viralnu maskaru! Lash Sensational Sky High maskara formulirana je s ekstraktom bambusa i vlaknima te trepavicama pruža puni volumen i nevjerojatnu duljinu. Dolazi s fleksibilnom četkicom koja svaku trepavicu podiže i produljuje od korijena do vrha. 

L'Oréal Paris Telescopic Lift maskara

Ova maskara intenzivno produžuje trepavice te ih razdvaja jednu po jednu za predivan otvoreni izgled. Fleksibilna četkica i pigmentiranost trepavicama pružaju dramatičnu duljinu i volumen.

e.l.f. Big Mood maskara

Uz e.l.f. Big Mood maskaru, obogaćenu voskom jojobe, u samo nekoliko poteza dobit ćemo podignute i voluminozne trepavice. Kremasta formula drži trepavice uvijenima te omogućuje lako nanošenje. Četkica u obliku pješčanog sata s trepavicama pruža savršenu količinu maskare te ih odvaja jednu po jednu i daje im volumen.

Milani Highly Rated Lash Extensions maskara

Za razliku od voskova i ulja koji se većinom koriste u maskarama, ova Milani maskara sadrži fleksibilne polimere koji jednoliko obavijaju trepavice, poput zaštitnog sloja. Highly Rated Lash Extensions maskara pripada dakle 'tubing' maskarama te trepavicama pruža trenutnu duljinu i volumen. Obogaćena je i shea maslacem te ricinusovim uljem te istovremeno i njeguje trepavice svaki put kad ju nanesemo. 

NYX Worth The Hype maskara

Za intenzivan pogled i dramatičan izgled trepavica, NYX Worth The Hype maskara pravi je izbor. Trepavice čini tamnijima, dužima i punijima te ih istovremeno razdvaja i uvija.

Beauty 24 MAC proizvoda vrijedna više od 550 eura upakirana su u raskošni adventski kalendar po puno povoljnijoj cijeni

Posjeti Miss7.24sata.hr