5 najljepših make up lookova s Oscara

Guliver Image/Getty Images
Oscari su prilika da zvijezde zablistaju i pokažu kako interpretirati stare lookove na nov način. Naime, na dodjeli ovih nagrada nitko ne riskira pa je make up gotovo uvijek klasičan.
Vidi originalni članak

Rita Ora

Pjevačica Rita Ora odabrala je look u stilu šezdesetih godina prošlog stoljeća. Izražen tuš i velike umjetne trepavice savršeno pristaju uz nude usne i blago konturirano lice.

Dakota Johnson

Zvijezda '50 nijansi sive' odabrala je kremasti ruž boje maline koji se samo naslućuje na usnama i prekrasan smokey u brončanoj boji. Istaknute obrve koje proviruju ispod šiški zaokružile su look.

Margot Robbie

Lijepa Australka odabrala je pravi femme fatale look. Debele obrve i crveni ruž u žarkoj nijansi sasvim su dovoljni da zablista i sve druge gošće baci u drugi plan.

Jenna Dewan-Tatum

Jenna Dewan-Tatum nas sve više oduševljava. Za dodjelu Oscara odabrala je narančasti ruž, koji nije uobičajen na ovom eventu, ali i raskošne umjetne trepavice, crni tuš i bijelo sjenilo.

Jessica Chastain

Jedna od najkvalitetnijih glumica svoje generacije, Jessica Chastain, odabrala je nježne prirodne tonove. Smeđi tuš zamijenio je crni, pa njen pogled ima izrazito snen i seksi izgled.

Lookove pogledaj i u galeriji!

Posjeti Miss7.24sata.hr