5 najljepših ljetnih make-up lookova

Guliver Image/Getty Images
Trebamo li se šminkati ljeti? Vječno pitanje više neće izazivati nedoumice nakon što isprobate ove make-up lookove.
Vidi originalni članak

Svatko će reći da preko ljeta treba izbjegavati teške pudere, ali što je s ostalim kozmetičkim proizvodima. Malo maskare ili ruža može biti sasvim dovoljno da zablistate, ali odaberete li prave teksture, slobodno možete nanijeti i ostale proizvode. Ono što se definitivno primjećuje ove sezone je da ljetni make-up više nije nužno nude, nego i u boji.

Plavo sjenilo u novom ruhu

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' Christina Hendricks uvijek plijeni pozornost svojom pojavom, a njeni make up lookovi nerijetko podsjećaju na lookove fatalne Joan koju je glumila. Međutim, ljeti se ova fatalna glumica odlučuje za sasvim drugačiji pristup.

Uz lagano sjajan ten (jer tko ima živaca za matiranje svakih 15 minuta), Christina nosi ledenoplavo sjenilo. Plava sjenila su u trendu, a ona je pronašla način da budu decentna. Uz sjenilo u hit boji kombinirala je malo rumenila i maskare te fantastično koraljno sjajilo.

Cara Delevingne u narančastom

Cara Delevingne u posljednje vrijeme sve češće gostuje i na velikom platnu igrajući u filmskim hitovima. Muza brojnih dizajnera poznata je po drskom stavu i hrabrim modnim odabirima kojima nameće trendove, a drugačije nije ni s make-upom.

Za premijeru svog posljednjeg filma odabrala je neočekivano narančasto sjenilo koje je nanešeno skroz do obrva dodatno iscrtanih olovkom. Kako su obrve, a u ovom slučaju i oči, Carin zaštitni znak, usne su bile nude, a obrazi samo s malo rumenila.

Winona novog doba

Mnogi su Lily Collins nakon šišanja usporedili s Winonom Ryder. Jedna od najbolje našminkanih glumica Hollywooda, odlično nosi dječački look baš kao što je činila Winona prije 20 godina.

Obrve je samo zagladila gelom, a na trepavice stavila sloj maskare. Nude ruž na usnama kompletirao je ovaj savršen dnevni look koji možete nositi i na posao, bez straha da će se otopiti.

Brzi seksi look

Mnogi će reći da su najseksi žene na svijetu Victorijine anđelice, a među njima istaknuto ime zauzima Rosie Huntington-Whiteley. Gdje god da se pojavi, Rosie uvijek izgleda fantastično, ali nikad ne pretjeruje.

Tako je njen ljetni look u brončanim i zlatnim nijansama. Decentni smokey sa smeđim sedefastim sjenilom i oči uokvirene olovkom trebaju samo nude usnice i malo bronzera da postanu savršen ljetni večernji look za koji ne treba mnogo vremena ni preciznosti.

Za vamp žene

Postoje i žene koje ne odustaju od 'kompletne ratne spreme' ni na najvišim temperaturama. Jennifer Lopez, ikona ljubiteljica klasične ljepote, zna kako privući pažnju, ali i kako nositi tamni ruž ljeti.

Tamnocrveni ruž dovoljno je upotpuniti zlatnim i brončanim smokey lookom te počešljanim obrvama koje biste ionako trebali nositi svakog dana.

Sve proizvode i njihove cijene potražite u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr