5 kupki za raspoloženje: kad si seksi, kad si ljuta...

Thinkstock / Spencer Davies
Bilo da se osjećamo seksipilno, posebno, plačljivo ili zbunjeno, topla kada puna miomirisa dolazi kao nenadani spas! Ove Lushove kupke isprobano su dobar način za rješavanje svih problema
Vidi originalni članak

Znaš one dane kad se u temi miješaju svi mogući osjećaji? Ustaneš na lijevu nogu pa si cijeli dan loše volje ili melankolična. Ili se jednostavno probudiš s mislima na njega i prošlu divnu noć pa seksepil zrači iz tebe. Ponekad se s emocijama i teško nositi posebno onim burnima, makar bile i pozitivne. Pa ako si ne daješ oduška u napornom vježbanju koje fino uravnoteži i duh, ne samo tijelo niti meditiraš i tako nalaziš spokoj, evo jednostavnijeg rješenja: topla kupka je puno prihvatljiviji i lakše ostvariv izbor. Omogućuje ti opuštanje tijela, a mozak može na pašu. Možda ćeš dok misli vrludaju a ti si obavijena ugodnom toplinom čak i donijeti neke važne odluke, riješiti pokoju nedoumicu, logičnije razmišljati. Poanta je pustiti da te ugodni mirisi i toplina izbave iz stresa i, vjerujte, hoće. Nudimo 5 genijalnih Lush kupki za dane kad ti dođe žuta minuta. 

1. Kad se osjećaš super seksi - Sex Bomb, 43 kn

Možda si sama, a treba ti malo ljubavi ili ti je pak negdje daleko pa ne znaš što bi sama sa sobom - posegni za Sex Bomb kuglom za kupanje i zaboravi na ove slatke brige. Miris ylang-ylanga i jasmina opustit će ti misli, a njeno pjenušavo topljenje odvratiti ti misli. Super je što se osjećaš seksi, ali ako je objekt tvoje požude daleko... Ili možda imaš u adresaru broj njegove rezerve?

2. Kad si totalno bolji ulov od nove cure tvog bivšeg - Think Pink, 55 kn

Bilo da ste nedavno prekinuli ili ga jednostavno znatiželje radi povremeno stalkaš i znaš da mu je nova cura totalni promašaj, nazdravi s jednom over the top kupkom - jer znamo da vjerojatno te ipak malo ubolo u srce. Ipak, nema razloga za živciranje; mlada si, fab i prekrasna, pa se okupaj u ružičastoj fantaziji sa šljokicama (ništa bez glittera) i mirisom vanilije i tonke. Baš za kraljicu kakva i jesi.

3. Kad te muči posao pa ne možeš spavati - Twilight, 43 kn

Ponekad u krevet legnemo s previše briga na pameti pa nas uhvati nekaka nervozna nesanica. Razlog je, naravno, to što ti mozak radi 100 na sat. U tim situacijama najbolje je relaksirati se prije odlaska u krevet. Ova kugla fantastična je za opuštanje svih osjetila jer je puna lavande koja ima anti-stresno djelovanje, kao i vanilijom i tonkom, koje će te lijepo ušuškati u san. Pazi da ne zaspeš u kadi, tako je opuštajuća!

4. Kad u tebi istovremno gore bijes, ljutnja i tuga - Cheer Up Buttercup, 50 kn

Bilo da si razočarana u nekog bliskog, tužna radi nečega što te zadesilo ili naprosto ljuta na situacije koje ti se događaju, trebaš se potruditi okrenuti ploču što prije i početi razmišljati pozitivno da se ovi osjećaji agonije ne bi produžili. Sigurno će ti pomoći ovaj pjenušavi cvjetni buketić simbolična naziva, koji sadrži neroli ulje koje je poznato po tome da podiže duh i vraća osjećaj sreće. Slatko i jednostavno!

5. Kad ti samo treba zagrljaj - The Comforter, 53 kn

Neke dane osjećaš se kao da ti jednostavno treba nečji utješni zagrljaj. Iako smo sigurni da zagrljaj možeš dobiti od mnogih mame, tate, sestre, prijateljica, želiš li baš onaj jedan (aka nečiji), dobro će ti doći malo slatke pjenušave utjehe. Legni u kadu, ubaci ovu kuglu i uživaj u ružičastom pjenušanju. Kad se uvališ u nju zagrlit će te poput najfinijeg popluna punog perja svojim mirisom kreme i crnog ribiza. 

Posjeti Miss7.24sata.hr