4 frizure koje tanku kosu čine iznenađujuće voluminoznom

getty images
Frizeri nisu mađioničari, ali vjeruj nam kad ti kažemo da tvoju naizgled beživotnu, tanku kosu, dobra frizura u potpunosti može promijeniti!
Vidi originalni članak

Prirodno tanka kosa treba biti oblikovana i uređena tako da naglašava volumen i izgleda puno bujnija nego što stvarno i jest. Bez prave tehnike, nema tog stylinga koji će ti pomoći da dobiješ željeni, puniji look. Kako bismo ti pomogli i olakšali pri odabiru sljedeće genijalne frizure, donosimo 4 prijedloga koji bez magije dodaju volumen tvojoj kosi. Ne tjeramo te frizeru, ali kad vidiš ove super kose slavnih, prilično smo sigurni da ćeš razmisliti o tome... Vjeruj nam, kosa će ti biti zahvalna! 

Kosi lob

Lagano ukoso ošišani lob koji pada preko ramena dodat će volumen i oblik tvojoj tankoj kosi. Ako mu pritom još dodaš i šiške te ležerne slojeve, nećeš moći vjerovati kako dobro tvoja kosa zaista može izgledati!

Olivia Palermo

Dugi, lagani slojevi

Ako je volumen kose ono što ti najviše nedostaje, a i dalje želiš zadržati svoju dužinu, najbolje bi bilo da zamoliš frizera da ti napravi teksturu na vrhovima. Trebaju ti tanki, lagani slojevi koji neće otežavati kosi. 

Keira Knightley

Razbarušeni bob

Ma što je bolje od boba? Razbarušeni bob. Lagani slojevi i paperjasti vrhovi baš kao i pomalo asimetrični rez učiniti će ovu frizuru jednostavnom za održavanje i postizanje volumena.

Sienna Miller 

The Swag

Ova trendi frizura, pomalo smiješnog imena apsolutno je savršena za djevojke tanke kose. Zašto? Zato što šiške dodaju volumen i uokviruju lice, a razbarušene slojeve tako je jednostavno oblikovati u lokne i kovrče. 

Alexa Chung

Posjeti Miss7.24sata.hr