3 najbolje kreme za lice do 60 kn

PR/WhatsApp
Krema za lice toliko je neizbježan dio svakodnevne njege da uopće nije bitno kakav budžet imaš, već samo da poznaješ što tvoja koža treba. Upravo zato upoznat ćemo te s tri fantastične kremice koje će svoj posao odraditi dobro koliko i kakva skuplja
Vidi originalni članak

Želimo li imati dobar ten, a na njemu još ljepši make up, nažalost nije dovoljno samo kupiti kakav skup proizvod za njegu. Lijepa koža zahtjeva predanost i rutinu, koja se jednako sastoji od unošenja puno vode i kvalitetnih namirnica, koliko i probranih proizvoda na sebe. Što je esencijalno? Rekli bismo više stvari, ali svakako prednjači krema za lice. Ona našoj koži daje dnevnu dozu "hrane", štiti je od vanjskih utjecaja i čini snažnijom. Iako se uvijek kaže "uloži u dobru preparativu", s čim ćemo se i složiti, dobru kremu za lice možeš pronaći već po cijeni od 30-60 kuna. Evo nekih od naših isprobanih favorita.

SKINCARE 3 kreme koje su kao čaša vode za lice

1. AVON TRUE Nutra Effects Hydration SPF 15 - 45,90 kn (AVON)

Ova vrlo lagana kremica ima baš ugodan miris i ostavlja prekrasan sjaj kože - i da, super je primer. Zahvaljujući sjemenkama chije koje zadržavaju velike količine vode, ona uspijeva tu vodu "zaključati" duboko u licu zbog čega 24 sata osjećaš hidrataciju.

2. Nivea Urban Skin Defence SPF 20 - 49,99 kn (dm)

Ekstrakt bio zelenog čaja i hijaluronske kiseline ovoj kremi daju lakoću u teksturi i mirisu, no istovremeno ona hrani kožu kao kakva puno masnija krema. Fantastična je i zbog toga što je ciljano stvorena za žene koje žive stresnim načinom života, a pritom su i okružene zagađenjem (recimo, živite u Zagrebu:)) s obzirom na to da stvara svojevrstan štit od vanjskih utjecaja.

3. Garnier Botanical Cream Grape water - 31,99 kn (Konzum)

Ova krema je namijenjena normalnoj do mješovitoj koži, a sadrži grožđanu vodu koja je fantastična za davanje sjaja i elastičnosti. Njena specifičnost je ta da nema silikona i parabena, a ima prekrasnu gel teksturu koja je vrlo mazna i brzo se upija.

Posjeti Miss7.24sata.hr