20 najutjecajnijih vizažista na Instagramu: oni stoje iza makeup lookova zvijezda

Instagram
Vidi originalni članak
  • Instagram i vizažisti idu zajedno poput džina i tonika, jagoda i šlaga, sladoleda i čokoladnog preljeva… 
  • Oni su savršeni par u beauty raju, a najveći utjecaj imaju oni kojima su i slavne glumice i pjevačice poklonile povjerenje
  • Najveće beauty igrače Instagrama isplati se pratiti jer otkrivaju sjajne trikove. Ako su dobroi za Beyoncé, Jennifer Aniston i Cate Blanchett, dobri su i za nas

Tijekom godina su mnogi vizažisti prikupili brojne sljedbenike na platformi društvenih medija zbog svojih naprednih tehnika, nevjerojatnih fotografija i slavnih klijenata. Također volimo promatrati nove alate i nove metode koje možemo upotrijebiti kako bismo dobili savršen makeup.

Beauty Beauty lookovi inspirirani baletom najnoviji su romantični trend koji pristaje svima

Budući da znamo da nemaš uvijek vremena pregledavati sve na svom feedu, odabrali smo najmoćnije igrače Instagrama za ljepotu koje možeš pratiti, diviti im se i od njih dobivati sjajne savjete i trikove. Ovo je popis od 20 najutjecajnijih vizažista koje se isplati pratiti na Instagramu.

1. Gucci Westman

Zašto je pratiti: Zbog klasičnih make up savjeta za „djevojke iz susjedstva“ (ona ipak radi makeup Reese Witherspoon i Jennifer Anniston) plus pogleda iza kulisa njezinog fantastičnog obiteljskog života (koji uključuje puno konja).

2. Mario Dedivanović

Zašto ga pratiti: Mario Dedivanović, kao vizažist obitelji Kardashians, čovjek je koji je učinio da konturiranje postane viralno. Dedivanovića mora pratiti svatko tko želi svladati 'smokey eye' vještinu šminkanja.

3. Pat McGrath

Zašto je pratiti: Jedna od najlegendarnijih vizažistica visoke mode svih vremena (tko bi mogao zaboraviti one rane revije Diora?), Pat McGrath često koristi svoj Instagram kako bi ponudila potpune preglede glamuroznih lookova koje ona i njezini makeup umjetnici stvaraju za slavne osobe poput Cardi B i Doje Cat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @patmcgrathreal

4. Mary Greenwell

Zašto je pratiti: Ona je prava veteranka koja je oslikala lica nekih od najslavnijih žena na svijetu, poput princeze Diane i Cate Blanchett, uz novije zvijezde poput Soonam Kapoor i Amande Seyfried. Nepotrebno je reći da ako voliš nježni glamurozni izgled, Greenwell je umjetnica za tebe.

5. Matthew Van Leeuwen

Zašto ga pratiti: Redovito šminka Debru Messing, Ellen Pompeo, Rebel Wilson i Salmu Hayek, da spomenemo samo neke, a njegov je sadržaj prepun izgleda s crvenog tepiha koji nas tjeraju da se sami tako našminkamo.

6. Allan Avendano

Zašto ga pratiti: Allanov Instagram prepun slavnih osoba nudi živopisne, svježe izglede na nekim od najprepoznatljivijih lica -uključujući Joey King i Jodie Turner-Smith.

7. Sir John

Zašto ga pratiti: John je Beyoncéin vizažist. Moramo li reći nešto više? Jamčimo da ćeš ga pratiti prije nego što pročitaš kraj ove rečenice.

8. Lisa Eldridge

Zašto je pratiti: Ako već ne pratiš Lisin YouTube kanal, predlažemo da to učiniš odmah. Na njenom Instagramu možeš pronaći sadržaje vezane uz šminku, od pregleda lookova za slavne osobe poput Emme Roberts i Due Lipe do njezinih vintage kozmetičkih otkrića.

9. Sarah Tanno

Zašto je pratiti: Glavni razlog za praćenje Tanno? Daje nam sve informacije o ljepoti Lady Gage na crvenom tepihu. Sarah Tanno je izvrstan izvor za sjajnu vrhunsku šminku.

10. Hung Vango

Zašto ga pratiti: Vangov doista impresivan popis klijenata pokazuje tko je tko u mladom Hollywoodu: Selena Gomez, Julie Garner i Jodie Comer, da spomenemo samo neke. Na našu sreću, često objavljuje video upute na Instagramu, dajući nam svima priliku da oponašamo njegov sanjivi izgled.

11. Patrick Ta

Zašto ga pratiti: Megan Fox, Adriana Lima, Katy Perry -Ta radi s nekima od najglamuroznijih žena na svijetu i često ih predstavlja na svojoj stranici.

12. Mylah Morales

Zašto je pratiti: Kao jedna od Rihanninih vizažistica, Mylah Morales kreirala je desetke kultnih lookova za crveni tepih. Provjeri njezin Instagram kako bi vidjela prekrasan rad s klijentima poput Tinashe i Becky G.

13. Kate Lee

Zašto je pratiti: Ako je nježna sofisticiranost tvoj omiljeni žanr glamura, ne traži dalje od Kate Lee. Chanelova vizažistica britanskog podrijetla objavljuje na Instagramu svoje radove za slavne osobe kao što su Emilia Clarke, Rose Byrne i Charlize Theron uz mnoštvo estetskih poticaja.

14. Vincent Oquendo

Zašto ga pratiti: Slobodno stavi Vincenta Oquenda na vrh popisa kako bi ga stalno pratila. Maggie Gyllenhaal, Hailey Bieber i Jurnee Smollett imaju zadivljujuće izglede svježeg lica zbog ovog majstora šminke.

15. Pati Dubroff

Zašto je pratiti: Premda Pati Dubroff radi makeup poznatih lica za crveni tepih, poput Lily Collins, Priyanke Chopre i Margot Robbie, također je redovito na setu šminkajući za filmove. Osim toga, njezin je Instagram prepun zadivljujućih fotografija s putovanja.

16. Charlotte Tilbury

Zašto je pratiti: Kad počne sezona dodjele nagrada, neprestano ćeš osvježavati svoj feed za najnovije priče i objave Charlotte Tilbury. Legendarna britanska vizažistica i poduzetnica nudi poglede iza kulisa slavnih osoba koje se pripremaju za crveni tepih. Neki od njezinih A-lista klijenata su Amal Clooney, Penelope Cruz i Gigi Hadid.

17. Emily Cheng

Zašto je pratiti: Yara Shahidi, Barbie Ferreira, Maya Hawke - premda to može zvučati kao popis glumaca za sljedeću hit HBO-ovu seriju, a to je zapravo popis klijenata Emily Cheng. Makeup s mekim fokusom izgleda kao da se nosi filter u stvarnom životu, a srećom po nas, ona redovito objavljuje upute o tome kako napraviti taj izgled kod kuće.

18. Priscilla Ono

Zašto je pratiti: Kao jedna od vizažistica koje blisko surađuju s Megan Thee Stallion - i globalna vizažistica za Fenty Beauty—Onoin Instagram jedan je od najboljih izvora šarene, maksimalističke šminke i izgleda nadahnutih 90-ima. 

19. Nam Vo

Zašto je pratiti: Neosporna je kraljica svježe, super dewy šminke. Vo je vizažistica za svakoga tko preferira rutinu šminkanja usmjerenu na njegu kože. Prati je kako bi otkrila kako se podvrgava zavidnim tretmanima za njegu kože te vidjela kako slavnim osobama poput Rosie Huntington-Whitely i Kylie Jenner daje #NamVoGlow.

20.Tasha Reiko Brown

Zašto je pratiti: Ako tražiš kombinaciju makeupa i muške njege, svakako pogledaj stranicu Tashe Reiko Brown. Uz zadivljujuću šminku za osobe poput Letitie Wright i Tracee Ellis Ross, Brown nudi elegantnu njegu za Daniela Kaluuyu i Michaela B.

Beauty Ponoćno crnu boju kose biraju brojne žene; gotički trend se vratio da postane mainstream

Posjeti Miss7.24sata.hr