10 najskupljih beauty proizvoda na svijetu

Instagram @haileybieber
Novac ne može kupiti sreću, ali ljepšu kožu definitivno može! Možeš li vjerovati da beauty proizvodi dosežu ovakve sulude cijene?
Vidi originalni članak

Ako misliš da puno novaca mjesečno trošiš na beauty preparate, razmisli ponovno! Ove kreme za lice, serumi za kožu i eliksiri mladosti šokirat će te svojim cijenama! Okej, većina njih sadrži rijetke ili super skupe sastojke, zbog čega postižu suludo visoke cijene na tržištu, ali svejedno nam se čini nestvarno da netko ovoliko plati bočicu kreme za lice... U nastavku donosimo 10 najskupljih beauty proizvoda po kategorijama i pripremi se za vrtoglavo visoke cijene!

1. NAJSKUPLJI LAK ZA NOKTE - 1 500 000 kuna

Azature Black Diamond Nail Polish je najskuplji beauty proizvod s naše liste i definitivno najskuplji lak za nokte na svijetu! Zašto je toliko skup? Ne, nije do laka kao takvog već do tisuće mini dijamanata koji se nalaze u laku. Da, jednim premazom na noktima možeš imati prave pravcate dijamante...

2. NAJSKUPLJI PARFEM - 30 ml, 84 000 kuna 

Clive Christian No. 1 Imperial Majesty Perfume sofisticirani je miris za žene koje žele lagan, ali čaroban miris. I naravno, najskuplji na svijetu. Možeš li vjerovati da 30 ml ovog parfema košta 84 tisuće kuna?! Ovaj se parfem kupuje isključivo na zahtjev u tek nekoliko parfumerija na svijetu. 

3. NAJSKUPLJA MASKA ZA LICE - 21 500 kuna

Kalifornijski brend Adore Cosmetics vlasnik je najskuplje maske za lice na svijetu. Golden Touch Facial Mask ima sastojke zlata za obnovu kože i pomlađivanje izgleda. I bolje bi joj bilo da skida deset godina...

4. NAJSKUPLJA KREMA ZA LICE - 14 700 kn

La Mer je vlasnik brojnih skupih skincare preparata, a njihova Creme De La Mer Ultrarich Cream je najskuplja hidratantna krema na svijetu. Ova kultna krema za lice obećava bolju teksturu kože i smanjuje vidljivost linija i bora na licu dok istovremeno minimizira pore i ostavlja kožu savršeno mladolikom. 

5. NAJSKUPLJI TRETMAN ZA LICE - 11 600 kn

Guerlain Orchidée Impériale The Cure 3rd Generation Treatment je ultra skupi tretman za kožu koji u 4 tjedna garantira potpuno novu kožu. Svaki tjedan obećava riješiti drugi problem iznutra na van - i Guerlain preporučuje koristiti tretman dva puta godišnje (za cijenu, nadamo se da se rezultati vide brže od mjesec dana).

6. NAJSKUPLJA NOĆNA KREMA ZA LICE - 10 000 kn

Orogold Cosmetics 24K Nano Night Recovery sadrži 24-karatno zlato (da, dobro si pročitala!), nutrijente i esencijalna ulja - ovaj noćni eliksir poboljšava izgled kože i pruža visoki level hidratacije. I da, košta 10 tisuća kuna!

7. NAJSKUPLJE UMJETNE TREPAVICE - 2 000 kuna

Ako ti ekstenzije kod lokalne kozmetičarke nisu dovoljne, kako ti zvuče Kre-At Beauty 24 Karat Gold Lashes? Ovaj par 24-karatnih zlatnih, ručno izrađenih trepavica košta 2 000 kuna, a nositi ih možeš ravno - jedan put!

8. NAJSKUPLJA ČETKA ZA KOSU - 2 000 kuna

Mason Pearson četke za kosu su ručno rađene, a cijena im se kreće od 900 do 2 000 kuna, ovisno o veličini i vrsti dlaka. Valjda s ovakvom četkom nikad nemaš bad hair day...

9. NAJSKUPLJI PUDER - 1 500 kn

La Prairie je brend super skupe kozmetike i nema šanse da za njih nisi čula! Tekući La Prairie Skin Caviar Concealer puder obećava popravak svih mana i ostavlja kažu kožu svježom i odmornom! Plus, ostat će na licu cijeli dan jer je otporan na bilo kakve promjene u okolini. Ključni sastojak? Kavijar. Okej...

10. NAJSKUPLJA PASTA ZA ZUBE - 660 kn

Što izdvaja ovu pastu za zube iz konkurencije? Čokolada! Theodent 300 Whitening Crystal Mint Toothpaste sadrži ne-toksični ekstrakt koji se nalazi u čokoladi, te u kombinaciji s ostalim mineralima osnažuje zubnu caklinu. 600 kuna za pastu za zube - sitnica!

Posjeti Miss7.24sata.hr