10 jeftinih makeup proizvoda koje vole čak i Kardashianke

Getty Images/miss7
Tko kaže da je skup makeup nužno najbolji makeup? One su kraljice Instagramskog makeupa pa svejedno vole i koriste drogerijske makeup proizvode...
Vidi originalni članak

Jed(i)na stvar koju imamo zajedničku sa članicama Kardashian/Jenner klana je ljubav prema makeupu. Često su otkrivale koje beauty proizvode najviše vole i bez kojih apsolutno ne mogu, a među njima je i nekolicina onih drogerijskih. Nalazi li se jedan od ovih i u tvojoj kozmetičkoj torbici? Ako ne, prilično smo sigurni da bi te Kardashianke mogle razuvjeriti...

Kourtney: Wet n Wild Contouring Palette, 40 kuna

Kourtney je kraljica brončanog looka. Ona nikad ne izgleda pre-konturirano (za razliku od svojih ostalih sestara), a za brončani ten često je zaslužan upravo ovaj proizvod. Dolazi u nekoliko različitih nijansa, a Kourtney koristi onu pod nazivom "Dulce de Leche". Svjetliju stranu dua, možeš koristi za setiranje korektora ispod očiju i tako dodatno posvijetliti ovo područje. 

Kim: L'Oréal Paris Voluminous Mascara, 85 kuna

O ovom proizvodu Kimin vizažist Mario Dedivanovic već dugo priča i stalno naglašava kako je upravo ova drogerijska maskara najdraža kraljici makeupa. Prema njezinim riječima, idealna je za izduživanje trepavica, što je i razlog zašto je već godinama na listi njezinih favorita. 

Khloe: Rimmel Exaggerate Lip Liner u nijansi "Nude", 30 kuna

Svi jako dobro znamo koliko Khloe voli precrtane usne, a jedna od njezinih omiljenih olovaka kojima to postiže upravo je ova drogerijska. Khloe često umjesto ruža koristi olovku kojom precrta i popuni cijele usne. 

Kendall: NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi "Cannes", 55 kuna

Kendall najviše voli upravo nude usne, mat izgled i postojanost. Jedan od njezinih omiljenih proizvoda za usne je ovaj NYX-ov mat tekući ruž u nijansi Cannes. Izgleda mega dobro na usnama, a skroz je prihvatljive cijene. 

Kylie: NYX Dew Me Up Primer, 115 kuna

U jednom Instagram postu Kylie je otkrila kako je upravo ovaj drogerijski primer jedan od njezinih omiljenih. Barem kada želi sjaj na licu... One se mogu umiješati u puder, ali i koristiti kao podloga za sjajniji look. 

Kourtney: Physicians Formula Butter Bronzer, 90 kuna

Još jedan bronzer koji Kourtney voli i svakodnevno koristi je također iz drogerija. Ovaj je bronzer favorit brojnih beauty blogerica diljem svijeta, ali i najstarije sestre Kardashian. Za brončani look Kourtney ga nanese na sve izražene dijelove lica poput jagodica, čela i linije brade, a rezultat je osunčani look koji je postao totalno prepoznatljiv za nju. 

Kim: L'Oreal True Match Foundation, 105 kuna

Kim obožava ovaj tekući puder jer je lagan, postojan, prirodan i ostavlja sjajni izgled na koži. Ali, Kim nije jedina Kardashianka koja voli ovaj puder - njega rado koriste i Kylie i Khloe, zbog čega se često nalazi u torbicama svih vizažista koje šminkaju ovu poznatu obitelj. 

Khloe: Maybelline Fit Me Concealer, 55 kuna

I Kourtney i Khloe veliki su fanovi ovog korektora zbog kako same kažu "teksture koja se u trenu stapa sa kožom". Ovaj je korektor već godinama drogerijski favorit beauty industrije, a zbog svoje cijene mogao bi ubrzo postati i tvoj. 

Kendall: Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner, 70 kuna

Kendall rijetko nosi tuš, ali kada ga i stavlja, uvijek koristi onaj u gelu. Maybellineov tuš u gelu u rangu je i sa nekim mnogo skupljim proizvodima, zbog čega i je favorit mladog modela. Njegova je tekstura dovoljno kremasta da se lako povlači po oku, ali paralelno s tim dovoljno postojana da se ne razmazuje po cijelom kapku. 

Kylie: NYX Micro Brow Pencil, 80 kuna

Toliko smo puta gledale Kylie kako se šminka na Snapchatu i Instagramu da imamo osjećaj kako znamo cijeli sastav njezine makeup torbice. Jedna od prvih stvari koje su nam upale u oko je NYX-ova olovka za obrve koju Kylie toliko voli. Dolazi u velikom broju nijansa, tako da možeš odabrati onu koja je baš za tebe, a cijena joj je super prihvatljiva!

Posjeti Miss7.24sata.hr