Personalizirano: U Topshop po jaknu s vlastitim imenom

topshop
Ako ste oduvijek sanjali o odjevnom komadu s vlastitim imenom, Topshop je sada ostvario vaše snove...
Vidi originalni članak

Sve je započelo bomber jaknom Rag & Bone, uočenom na zvijezdama uličnog stila za vrijeme njujorškog tjedna mode, a opsesija modnog svijeta za monogramiranjem od tada je dodatno porasla s personaliziranim plaštevima Rosie Huntington-Whiteley i Care Delevigne na Burberry reviji. Zatim je uslijedila nova Topshop kolekcija "Be More Karlie" s kaki jaknicama ukrašenih imenom modela i zaštinog lica kampanje, Karlie Kloss.

Ali nitko nije očekivao da će ovi high street komadi biti dostupni svakome, a pogotovo da će svatko moći nositi vlastito ime na jakni. Upravo to je omogućio Topshop u svojoj londonskoj trgovini na popularnoj Ulici Oxford. Ova matična trgovini brenda od danas surađuje s britanskom tvrtkom za usluge vezenja, Hand & Lock, koja ispunjava sve vaše potrebe za personaliziranom odjećom. Za velika slova trebat ćete odvojiti 15 funti te 5 funti za manja i suptilnija, a izbor fontova je brojan. No to čak i nije sve! Od 4. veljače kupci će moći ukrasiti svoju nove Topshop komade izborom od 18 prišivaka ili izvezenih motiva, po cijeni od 10 funti.

Stoga, ako ste oduvjek sanjali o svilenoj bomber jaknici s vlastitim imenom ili možda o izvezenim inicijalima na šalu, požurite u London, jer usluga traje samo do 28. veljače.

Posjeti Miss7.24sata.hr