Baš je dobro biti žena! Makeup i nakit uz besplatnu dostavu

Mondo vam poklanja besplatnu dostavu za narudžbe iznad 100 kn do 13. ožujka. Izaberite vrhunski make up, parfeme i statement nakit.
Vidi originalni članak

Prvi Dan žena obilježio se 1909. godine, a od tada je svaki 8. ožujak rezerviran za nježniji spol. Mondo je također odlučio razveseliti sve djevojke i žene te vam do 13.3. poklanja besplatnu dostavu za narudžbe iznad 100 kn.

L'Oreal, Maybelline, Guerlain...

Mondo je za vas pripremio ponudu kozmetike koja će istaknuti ono najljepše na vama. Odaberite L'Oreal, Maybelline ili Illamasqua make up, zablistajte uz Lola Baruni i Laura Crystabelle nakit po neodoljivo niskim cijenama ili se počastite Guerlain i Lalique privlačnim mirisima.

Zaista je dobro biti žena - iskoristite besplatnu dostavu iznad 100 kn na vrhunsku kozmetiku, odlične parfeme i raskošni nakit za svaku priliku.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 100 kn. Dostava je besplatna za narudžbe kozmetike iznad 100 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Posjeti Miss7.24sata.hr