Ana Lublin: moderne gležnjače koje su obišle svijet

Ana Lublin svježe je, no prepoznatljivo ime na svjetskoj modnoj sceni, a moderne gležnjače s njezinim potpisom moraju se naći u ormaru svake ljubiteljice mode.
Vidi originalni članak

Iz sezone u sezonu gležnjače su must-have svakog modnog stila. Nose ih svi: od rokerica do šminkerica. Modeli na potpeticu i platformu jako su privlačni i ženstveni, a ravne gležnjače udobne su  i svojevrsni modni statement ako birate one s detaljima, zakovicama i remenjem. Jednako dobro pristaju na tajice, uske traperice, haljine i kratke hlače, bez obzira na stil. Osim što su neizostavne na našim ulicama, veoma su popularne i kod svjetskih zvijezda. Gwen Stefani, Rihanna i Beyonce samo su neke od njih, a gležnjače nose privatno i na nastupima.

Uz gležnjače iz kolekcije dizajnerice Ane Lublin uspješno ćete spojiti vječnu i provjerenu klasiku s posljednjih trendovima i tako se istaknuti. Njezini modeli rezultat su kreativnog procesa osmišljanja i stvaranja, a ispunjeni su zemljanim i prirodnim tonovima uz moderne detalje. Sve je nadahnuto moćnim vojničkim i bajkerskim stilom što svakom modelu daje unikatnost i posebnost. U svaki novi par cipela Ana inkorporira visoku razinu udobnosti i prepoznatljiv stil.

Za cipele dizajnerice Ane Lublin svakako možemo reći da su svjetske. Ana je rođena Brazilka koja je u tinejdžerskim godinama odselila u Švedsku, a zatim u Italiju. Torino je bio prijelomna točka jer tamo se rodila strast prema modi. Zemlje u kojima je živjela snažno su se odrazile i na modne linije koje osmišlja i stvara, a dizajn je iznimno ženstven i suvremen. Cipele i torbe Ane Lublin prodaju se u više od 60 svjetskih zemalja, a svakoga dana osvajaju neki novi modni teritorij.

Kolekciju gležnjači s potpisom Ane Lublin potražite na Mondo Internet Supershopu.

U galeriji detaljnije pogledajte dio kolekcije...

Posjeti Miss7.24sata.hr