Amadeus Jeans priprema dizajnersku kolekciju

Poznati hrvatski brend Amadeus Jeans udružuje svoje snage s mladim dizajnerom Ivanom Aldukom pod okriljem hvaljenog projekta Fashion.hr Industrija . Šesta po redu suradnja nastala u sklopu ovog projekta već je u pripremi, a prve rezultate možemo vidjeti na nadolazećem Dove Fashion.hr u rujnu 2011. Kolekcija za proljeće/ljeto 2012. bit će mladenačka, svježa i moderna s neizostavnim pečatom Ivana Alduka.
Vidi originalni članak

Na održanoj novinarskoj konferenciji svi sudionici, Vesna Trnokop Tanta, potpredsjednica HGK za gospodarstvo, europske integracije i pitanja EU, Vinko Filipić, direktor Fashion.hr koncepta, Jagoda Divić, direktorica dizajna Amadeus Jeansa te Ivan Alduk, modni dizajner, s ponosom su iznijeli novitete koje sprema Fashion.hr Industrija.

Ivan Alduk je posebno naglasio kako je itekako zadovoljan suradnjom jer ne samo da mu tim Amadeus Jeansa daje slobodan prostor za izražavanje svoje kreativnosti, nego je i sretan što ima priliku upoznati se i sudjelovati u tvorničkoj izradi odjeće.

Kolekcija za Amadeus Amds by Alduk na kojoj radim već mjesec dana me iznimno veseli jer predstavlja veliki profesionalni izazov za mene. Komercijalni aspekt kolekcije će u svim modelima biti zadovoljen, iako sam se vodio mišlju da kolekcija i dalje ima moj estetski i kreativni potpis. Na taj način kupci će ovom kolekcijom dobiti najbolje od Amadeusa i Alduka – kako dizajnom, tako i cijenom. Iako se u kolaboraciji dizajnera i uhodanih tekstilnih pogona moraju raditi kompromisi, siguran sam da ćemo na jesenskom Dove Fashion.hr-u ugodno iznenaditi kako modnu kritiku tako i sve obožavatelje Amadeus Jeansa", izjavio je Ivan Alduk povodom suradnje.

Kolekcija će se sastojati kako od muškog tako i od ženskog dijela, a ponudit će komade za dnevne, ali i večernje kombinacije. Jedno od glavnih pitanja je svakako bilo pitanje cijena. Amadeus Jeans je poznat po svojim pristupačnim cijenama, a i sama kolekcija AMDS by Alduk tek će neznatno odskakati od prosječne ponude.

„Amadeus je brend koji svoje kolekcije pažljivo lansira, kao i modne suradnje i kampanje. Suradnja Ivana Alduka s Amadeusom, odnosno amadeusovim dizajnerskim timom, ima za cilj ponuditi postojećim kupcima dizajnersku kolekciju namijenjenu masovnom tržištu, te jačanje Amadeus jeansa kao prepoznatljivog hrvatskog brenda s dugogodišnjom tradicijom i odanim kupcima. Ovom kolekcijom ponuditi ćemo postojećim kupcima mladenačku, svježu i modernu kolekciju nastalu na temelju prepoznatljivog amadeus stila s dizajnerskim potpisom koji je izgradio Alduk, a ujedno nam je cilj i privući nove kupce", izjavila je Jagoda Divić, direktorica dizajna Amadeus Jeans-a.

Do sada prikazane kolekcije nastale u sklopu projekta Fashion.hr Industrija oduševile su kako kritičare tako i ljubitelje mode koji nestrpljivo iščekuju kolovoz/rujan kad će se proizvodi pojaviti na policama diljem Hrvatske. Vinko Filipić, direktor Fashion.hr koncepta, naglasio je kako je Industrija otvorena i za nove suradnje, a ubrzo možemo očekivati i otvaranje posebne trgovine u kojoj ćemo moći kupiti kolekcije nastale u sklopu Fashion.hr Industrije. Očekuje nas itekako zanimljiva jesen!

Posjeti Miss7.24sata.hr