Adio lito!

Doviđenja Splite, more moje, doviđenja plaže, ronjenje, lastovsko zvjezdano nebo, viške plaže, doviđenja 29. ljeto moje… A materina spizo, ti ces mi najviše nedostajati. Još nije ni gotovo, a mene već preplavljuje nostalgija.
Vidi originalni članak

Uvijek isto. Nikako da se naviknem na činjenicu da ljeto traje kratko i da je baš zato slatko i da ga s veseljem isčekuje svatko, i Sanja i Mirta i Vlatko!  Mmmm… Jedva čekam sljedeće! 

Ne mogu se potužiti, bilo je ovo jedno dinamično ljeto i baš po mom guštu, svirke, putovanja, puno mora i sunca, otkrio sam neke nove uvale koje oduzimaju dah, jeo najbolji sladoled u Zadru, skakao s mosta u Svetoj Nedilji na Hvaru, upoznao neke nove dobre ljude, bio izvan svih događanja vanjske i unutarnje politike (osim dekoltea princeze Kate). Baš mi je sladak okus u ustima! Moje zadnje kupanje bilo je na Visu, a sada potpuno napunjenih baterija spreman sam za radnu jesen i zimu.

Dobar dan tebi Zagrebe, nemoj misliti da se tebi uopće ne veselim. Da, veselim ti se i to ponajviše tvojoj nadolazećoj jeseni, prepunoj boja i mirisa. 

Volim jesen u Zagrebu, kestene, Sljeme, planinarenje, vikendom prepun Cvjetni trg, “šalabajzanje”  biciklom, šetnju po Gornjem gradu, ispijanje pive s društvom u Pifu. Ali ima jedna stvar od koje se mi se trenutno diže svaka dlaka na tijelu, a to je preslagivanje ormara, vađenje tople odjeće, pranje iste, spremanje ove lagane, fine ljetne…  Auf, ne znam odakle da krenem! S obzirom da sam u Zagreb došao tek prije nekoliko dana soba mi trenutno izgleda kao skladište, svaki centimetar kvadratni je zauzet. Pod hitno ju moram dovesti u kakav takav red. Bar da ne moram spavati na kauču! E da, moram pozvati I tetu Edinu da mi oglanca stan, da sve bude cakum pakum! A onda, dok se u kuhinji bude kuhala domaća juha, mogu se pod dekicom baciti na gledanje svih onih nakupljenih filmova na koje je ljeti jednostavno šteta gubiti vrijeme. Ma zapravo, nije bitno jel jesen, proljeće, ljeto ili zima, bitno je da sve štima!

Drago društvo, i ovoga sam puta fotoaparatom bilježio svaki korak… Bacite oko!

Uživajte…

Posjeti Miss7.24sata.hr