6 serija na Pickbox NOW na koje smo se totalno navukli!

Vidi originalni članak

Dobre serije idealna su razbibriga dok se opuštamo u svojim domovima ili spašavamo svijet s kauča. Domaći streaming servis Pickbox NOW je tijekom izvanredne situacije u kojoj smo se zatekli besplatno ustupio sve serije, filmove, emisije i dokumentarce. Tijekom gotovo dva mjeseca besplatnog perioda počeli smo pratiti više serija odjednom, a neke su nam se posebno svidjele.

Donosimo vam popis serija koje su nas potpuno osvojile dok je Pickbox NOW bio besplatan:

1. Američku seriju Na pragu slave (The La Complex) uspoređuju s legendarnim Melrose Place, a mi vam kažemo da je 100 puta bolja. Radi se ambicioznim ali neafirmiranim glumcima koji, naravno, žele uspjeti u Hollywoodu. Zajedno žive u Los Angelesu, u motelu poznatom pod imenom Lux. Audicije, afere, drame, zapreke na putu do slave i sudbonosne odluke pravi su recept za serijsku ovisnost.

2. Skandinavska serija Izlaz (Exit) brzinom munje uvukla nas je u mračni, skriveni svijet hedonizma motiviranog dosadom i željom za bijegom. Inspirirana je istinitim pričama onih superbogatih u eksluzivnom svijetu bogate elite Osla. Četvero prijatelja, čini se, imaju apsolutno sve što se poželjeti može – osim izlaza. Narcisoidni su do granice ludila, a svoje prazne živote ispunjavaju hedonizmom i tulumarenjem, uz opijate i često ilegalne zabave. Njihova želja da imaju više nikada ne prestaje, no mogu li pronaći izlaz iz tog ludila na vrijeme ili će dobiti ono što su zaslužili? Sve epizode smo pogledali u jednom dahu.

3. Neo-noir triler serija Vječna milost d.o.o. (Perpetual Grace ltd.) oduševila nas je svojom autentičnošću, uvrnutošću i sjajnom glumačkom postavom koju predvodi Ben Kingsley. Kritičari je uspoređuju s Fargom, te naglašavaju njezinu vizualnu estetiku koja neodoljivo podsjeća na noir kinematografiju iz 40-ih i 50-ih. Sezona ima ukupno 10 epizoda i pravi je užitak za sve koji vole bingeati kriminalističke drame s elementima komedije.

4. Osveta u štiklama (Stiletto Vendetta) naš je turski guilty pleasure. Napeta i intrigantna, serija uspješno kombinira razliite žanrove – misterij, dramu i krimić. Vrti se oko četiri uspješne žene koje su bile najbolje prijateljice u djetinjstvu. Sada kad su odrasle, prst sudbine opet ih spoji, samo što ovaj put postoji prilika za osvetu. Otkrivaju se zakopane tajne, a povrh svega događa se ubojstvo... Osveta u štiklama je jedna od onih serija koje ne možeš prestati gledati!

5. Uz mini-seriju Svjetski dragulji (Jewels of the World) otkrili smo neke od najdojmljivijih lokacija na svijetu kroz 3D tehnologiju. Ne možemo putovati fizički, ali duhom možemo biti na planinskim tvrđavama u švicarskim Alpama, otkrivati neukroćene ljepote Novog Zelanda i posjetiti drevne ostatke europske civilizacije.

6. Obožavamo emisije o hrani, a doku-serija Najzanimljiviji restorani (Extraordinary places to eat) inspirirala nas je za nekoliko izvrsnih jela i pokazala nam najbolje restorane u ranim europskim gradovima. Preporučamo svima koji vole fino jesti (a stvarno ne znamo tko ne voli).

I još jedan film...

Moramo dodati i jedan film kojeg nismo mogli zaobići, ne samo zbog toga što je izvrstan, nego i zato što nam je izazvao nostalgiju. Radi se o filmu Celebrity Woddyja Allena, s plejadom glumačkih ikona poput Leonarda DiCaprija, Melanie Griffith, Winonom Ryder, Charlize Theron i brojim drugima.

Akcija „A sad ti – pokloni dalje!“

Pickbox NOW, s popuštanjem mjera zaštite, zatvorio je svoj besplatan period te nudi nove pogodnosti. Uz kupovinu jednog od novih Pickbox NOW paketa s novim, sniženim cijenama, korisnik dobiva priliku za solidarnost na djelu – poklon bonove koje može pokloniti kome god želi, i to potpuno online.

Ideja je da korisnici razvesele dragu osobu besplatnim serijama, filmovima i dokumentarcima na Pickbox NOW usluzi.

Uz Kolegijalni paket od 1 mjeseca, korisnik dobiva poklon bon za 1 mjesec

Uz Prijateljski paket od 6 mjeseci, korisnik dobiva poklon bon za 3 mjeseca

Uz Obiteljski paket od 12 mjeseci, korisnik dobiva poklon bon za 6 mjeseci

Ideja je da korisnici razvesele dragu osobu besplatnim serijama, filmovima i dokumentarcima na Pickbox NOW usluzi.

Posjeti Miss7.24sata.hr