Stars

Zahuktava se sukob Meghan i Kate: Čak je i princ Harry morao reagirati...

  • Već neko vrijeme kruže glasine kako u odnosu vojvotkinje od Sussexa i vojvotkinje od Cambridgea nije sve u redu
  • U javnost je procurila vijest kako je princ Harry dao neke savjete supruzi u vezi njezinih loših odnosa sa šogoricom Kate
  • Mnogi zaključuju da do nesuglasica dolazi zato što se Meghan Markle i Kate Middleton razlikuju po mnogočemu

Teško je, zapravo, znati odakle potječe navodni sukob u kraljevskoj obitelji točnije između Meghan Markle i Kate Middleton. Mnogi pratitelji kraljevske obitelji nagađaju da razlog proizlazi iz činjenice kako se vojvotkinje jako razlikuju. Na primjer, Meghan je otvorenija, a budući da je bila glumica u Hollywoodu shvaća koliko je bitan odnos s medijima te ne bježi od fotografiranja. Za razliku od nje, vojvotkinja od Cambridgea je rezervirana te je pokušavala izbjeći kamere kad bi se radilo o njezinom svakodnevnom životu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Možda vas zanima Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa objavili su fotografije s krštenja dvomjesečnog sina Archija Rubrika Stars Stars

Njihovo podrijetlo, ali i različite osobnosti dovele su do toga da su krenule kružiti glasine o njihovim žestokim sukobima. Tako su se pojavile i priče da je Meghan dovela Kate do suza za vrijeme njezinog vjenčanja kao i za vrijeme krštenja Meghaninog i Harryjevog sinčića Archieja. Također, šuškalo se da je Kate kritizirala Meghan zbog načina na koji je razgovarala s bivšim osobljem. Ni njihovi muževi, princ Harry i princ William, navodno nisu više u dobrim odnosima. Neki vjeruju da je to tako zato što su se Harry i Meghan iselili iz Kensingtonske palače, stvorili vlastiti ured za komunikacije s javnošću, ali su i napustiti zajedničku dobrotvornu organizaciju koju je princ Harry započeo sa starijim bratom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Izgleda kako je princ Harry stao na Meghaninu stranu u sukobima, ali i želi da ona bude oprezna sa svime što se događa i s čime se mora nositi. Za US Weekly, izvor je rekao kako Harry podržava suprugu u svemu što želi raditi, kao što je pokušaj promjene kraljevskih normi, ali joj je savjetovao da krene polako. Isti taj izvor je dodao kako je Meghan teško u Londonu jer su mediji prema njoj zlobni. Ovo je njezin život i ona ne želi igrati po pravilima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Iako je razumljivo da nakon preseljenja u novu zemlju i života s potpuno novim ljudima nije lako, izvor kaže da tome ne pridonosi ni Meghanina tvrdoglavost jer se često sukobljava s osobljem i drugim ljudima koji su na njezinoj strani. Također postoje i glasine da njezini politički stavovi ne sjedaju dobro ljudima oko Harryja. ''Predstavio ju je na vjenčanjima, zabavama, ali i privatnim slavljima, no ona je jako protiv stvari koje funkcioniraju u njihovom svijetu, kao što je na primjer pucanje'', rekla je spisateljica Lady Colin Campbell. 

Možda vas zanima Kraljevske intrige. Otkrivamo teorije zavjere koje su se pojavile nakon krštenja malenog Archieja Rubrika Stars Stars

Nedostatak podrške, stalna medijska pažnja, ali i visoka očekivanja razlog su zašto je Meghan nezadovoljna kraljevskim životom. Mnogi ne znaju kako će se situacija razviti u idućih nekoliko godina, no nadaju se da je to samo trenutna faza. 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0