Stars

Božićni duet Eda Sheerana i Eltona Johna napokon je vani! Poslušaj ga i pogledaj spot

  • Nova božićna pjesma Eda Sheerana i Eltona Johna napravljena je u dobrotvorne svrhe
  • Jednostvanog naziva “Merry Christmas”
  • U spotu parodiraju najpoznatije božićne hitove

Nova božićna pjesma Eltona Johna i Eda Sheerana napokon je doživjela svoju premijeru na YouTubeu, a obožavatelji sad mogu uživati u zasigurno novom božićnom hitu. Svi prihodi od nove pjesme tijekom Božića ići će u dobrotvorne svrhe, odnosno u Ed Sheeran Suffolk Music Foundation i The Elton John Aids Foundation.

U liveu prije početka premijere Ed Sheeran i Elton John poručili su obožavateljima koliko su se zabavljali prilikom snimanja spota i da se nadaju da će svi uživati u novoj pjesmi. Ispričali su i kako je došlo do suradnje. Naime, Elton je Edu još prošlog Božića predložio da snime duet, što se na kraju i ostvarilo.

Najava se vrtila danima...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Zajedno su napisali tri pjesme, ali su ovu odabrali kao najbolju i za nju snimili i spot koji smo danas prvi put imali priliku pogledati u cijelosti - lansiran je u 9 sati ujutro. 

Inspiracija za snimanje spota bili su im najpoznatiji američki i britanski božićni glazbeni spotovi, poput hita Mariah Carey „All I Want For Christmas“ i „Last „Christmas“ grupe Wham, ali i omiljene pjesme Eltona Johna, „Stay Another Day“, grupe East 17. Priznali su da su se tijekom snimanja iznimno zabavljali, a Elton se na kraju najave spota našalio rekavši „ja sam onaj zgodniji u spotu!“, što je Ed i potvrdio. 

Možda vas zanima Hoćeš li proživjeti Božić kao Kevin? Njegov dom iz filma "Sam u kući" se iznajmljuje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0