Moda

Sako se ove jeseni nosi na drugačiji način. Pronašli smo neodoljive nove modele u našim trgovinama

  • Sako u formalnim i svečanim prigodama gotovo je neizostavan modni dodatak, no ove jeseni nosi se u malo drugačijem obliku
  • Novi trend postala je haljina-sako i to u svim dužinama i bojama
  • U trgovinama smo pronašle super modele koje možeš kombinirati sa sandalama, ali i čizmicama!

Jesen sa sobom nosi pregršt novih trendova, a jedan od njih nam se vratio na velika vrata. Riječ je o popularim sakoima koje ove sezone imaju novo-staro ruho.

Trgovine su tako preplavili modeli haljina-sakoa koje možemo pronaći u raznim bojama i dužinama. Idealna za odlazak na posao, ali i izlazak, haljina-sako doista je trend koji objeručke prihvaćamo! Klasični bezvremenski modeli, ali i njhove zaigrane verzije oduševile su nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von by CHRISTINE KONG (@dailykongfidence) am

Kombinirati je možemo uz nisku i visoku obuću, a jednako je tako idealna i za sandale i visoke čizme. Ovi modeli k tome ističu i žensku figuru i naglašavaju noge, a nerijetko i dekolte. Zato u sebi obuhvaća dva stila, onaj formalni, ali i seksepilni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Katty Lar's (@katty_lars) am

Kako ne bi izgledalo kao da smo zaboravile odijenuti hlače, važno je pripaziti na dužinu haljine-odijela. Modeli do iznad ili ispod koljena idealni su za formalne i svečanije prigode, a oni kraći odlično će izgledati uz remen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von MARISSA WEBB (@marissawebb) am

S jednim redom gumbića ili dva, s remenom ili bez njega, duboki dekolte ili skriven, ovi su nas modeli osvojili. U njih smo se zaljubili još prošle godine kad ih je proslavila glumica Blake Lively.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Blake Lively (@blakelively) am

Zato smo odlučile zaviriti u trgovine i saznati kakva nas ponuda sada očekuje. I doista ima svega!

Možda vas zanima Veliki modni trend za nadolazeću jesen: model je preplavio sve trgovine, a mi ga želimo već sada Rubrika Moda Moda

Razne boje, uzorci, dužine rukava i samih haljina - i ne znamo koja nam se više sviđa. Klasični, crni modeli s dugim rukavima idealni su za odlazak na posao (u trom slučaju ih preporučamo kombinirati s uskim hlačama) i svečane prigode u kojima želiš izgledati sofisticirano. Super zamjena za jednostavnu malu crnu haljinu! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (279,90 kn), Zara (599,90 kn), Mohito (179 kn), Reserved (299,90 kn)

Oduševili su nas i modeli savršeni za jesen zbog svog prepoznatljivog kariranog uzorka i sive boje. Bez rukava ili s dugim rukavima, sjajni su za posljednje tople dane i stvoreni za nošenje u dubokoj jeseni.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (199,90 kn), Mohito (379 kn), Stradivarius (229,90 kn)

Modeli bez rukava predivni su, jednostavni, u pravim zagasitim jesenskim bojama i klasičnog dizajna. Crni ili bijeli modeli uvijek će osim toga biti u modi pa s njima ne možeš pogriješiti!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (249,90 kn), Mango (249,90 kn), Reserved (329,90 kn), Stradivarius (229,90 kn)

Ako ti pak nedostaje boja i još uvijek ne puštaš ljeto, pronašle smo nekoliko modela i za tebe! Ružičaste nijanse, cvjetni uzorci i žarke boje - sve nam se sviđa.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (279,90 kn), Bershka (349,90 kn), Zara (699,90 kn), Mohito (279 kn)

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0