Beauty

Ovo je 6 trenutno najtraženijih boja lakova za nokte - dodajemo ih u svoju kolekciju odmah!

Ako si među onima koji ne vole eksperimentirati s bojama kad se radi o odjeći, baš iz tog razloga bi ove sezone mogla isprobati manikuru u nekoj od najpopularnijih boja za proljeće, kako bi dodala malo živosti svom cjelokupnom outfitu. S obzirom na to da zimi najčešće nosimo tamno crvene, smeđe i crne, toplije doba godine nam donosi upečatljive koraljne, tirkizno plave, zelene i ružičaste, a na proljeće su svake godine najpopularnije pastelne nijanse. Nije revolucionarno, ali slično kao cvjetni print i pletene torbice, one su uistinu sinonim za proljeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli essie (@essie)

Možda vas zanima Okupili smo najljepše (i najprodavanjije!) nježno ružičaste lakove za nokte na jednom mjestu Rubrika Beauty Beauty

Možda na prvu ne bi to pomislila, ali manikure u pastelnim bojama su zapravo iznenađujuće svestrane. Iako su šarene, malo je vjerojatno da će se njihovi prigušeni tonovi “sukobiti” s onim što nosiš, a odličan su izbor i ako si obožavateljica raznog nail-arta. Od pastelnih ombre manikura preko pastelne francuske manikure do minimalističnih negative space manikura s pastelnim detaljima, postoje stotine opcija koje su u trendu. Što god odabrala, u nastavku ti donosimo šest prijedloga pastelnih boja za tvoju sljedeću manikuru, kao i lakove za nokte u tim bojama, koje možeš dodati u svoju kolekciju.

1. Žuta poput maslaca

Želiš unijeti malo boje u svoju minimalističku, neutralnu estetiku? Žuta u nijansi maslaca je pravi odabir. Ova kremasta, mliječno žuta nijansa odlično stoji baš svakome, bez obzira na ton kože, a neutralne odjevne kombinacije će trenutno podići bez da pritom bude “preglasna” i odvažna. Maslac žuta savršena je ravnoteža između razigranog i sofisticiranog, što ju čini svestranim izborom za sve prilike.

Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel u nijansi br.216

 | Autor: Foto: Notino (3,30 €)

Makeup Revolution Ultimate Shine Gel Nail Polish

 | Autor: Foto: Beauty Bay (2,65 €)

2. Boja lavande

Boja lavande doslovno nikada neće izaći iz mode. Bilo da se nosi kao obična, jednobojna manikura, kao alternativa klasičnoj bijeloj francuskoj manikuri ili samo kao naglasak, na jednom noktu, nećeš pogriješiti s ovom prigušenom nijansom ljubičaste. Bonus savjet: Odlično izgleda u kombinaciji sa zelenom - obavezno isprobaj!

Essie lak za nokte u nijansi Lilacism

 | Autor: Foto: Look Fantastic (8,40 €)

OPI Nail Lacquer u nijansi Polly Want a Lacquer?

 | Autor: Foto: Notino (13,00 €)

Foto: Instagram @samrosenails, šljokice manikura Možda vas zanima Bademasti oblik noktiju ponovno se vraća, a ove manikure najbolji su primjeri kako lijepo izgleda Rubrika Beauty Beauty

3. Matcha zelena

Matcha zelena je vjerojatno top nijansa zelene u svijetu beauty trendova, točnije trendova za manikure. Ova nijansa zelene je osvježavajuća alternativa tradicionalnim mint pastelnim bojama. Priziva osjećaj mira, poput sunčanog poslijepodneva u prirodi. Ovo je nijansa koja je kao stvorena za sve one koji žele dodati neku jedinstvenu notu svom looku.

Catrice MY JEWELS. MY RULES. u nijansi Lime

 | Autor: Foto: Notino (4,20 €)

Essie lak za nokte u nijansi piece of work

 | Autor: Foto: Notino (6,90 €)

4. Nježna boja breskve

Vatrene narančaste i upečatljive koraljne nijanse uvijek se vraćaju za ljeto, ali ovog proljeća su u trendu nježne nijanse marelice i prigušeni tonovi breskve. Ove pastelne boje na prekrasan način pružaju dozu boje svakom looku. Nježne boje marelice su tople i primamljive jer nalikuju zalasku sunca u prekrasnoj proljetnoj večeri, a i pomalo su romantične.

OPI Nail Lacquer Summer Make the Rules u nijansi Flex on the Beach

 | Autor: Foto: Notino (14,50 €)

Catrice lak za nokte u nijansi Glitter N' Rosé

 | Autor: Foto: Catrice (2,60 €)

Možda vas zanima 2 godine kasnije "glazed donut" manikura Hailey Bieber dobila je još ljepše izdanje (a znamo i koje lakove koristi) Rubrika Beauty Beauty

5. Nebesko plava

Ima li boljeg načina za podizanje raspoloženja od doze svijetloplave boje na noktima? Nebesko plava je pravi podizač raspoloženja i izvrstan izbor za bilo koji tip manikure. Njezini umirujući tonovi također podsjećaju na vedre proljetne dane kada na nebu nema niti jednog oblačka.

Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel u nijansi br.88

 | Autor: Foto: Notino (3,50 €)

OPI Nail Lacquer u nijansi Can't Find My Czechbook

 | Autor: Foto: Notino (13,00 €)

6. Pastelno ružičasta

Klasične i šik, pastelno ružičaste su najelegantnije od svih ružičastih manikura koje možeš nositi, a k tome pristaju apsolutno svima, uz svaki oblik ili dužinu noktiju te tip manikure. Ova nježna nijansa je bezvremenski odabir koji nikada ne izlazi iz mode. Pastelno ružičasta je nenametljiva, ali istovremeno trendy, što ju čini omiljenom među onima koji vole suptilan, ali moderan look.

Nobea Day-to-Day Gel-like Nail Polish u nijansi Salmon Nude

 | Autor: Foto: Notino (3,20 €)

Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear u nijansi Tickled Pink

 | Autor: Foto: Notino (3,70 €)

Manikura za optički mlađi izgled Možda vas zanima Anti-aging manikura: 5 boja lakova i manikura koje će vizualno pomladiti ruke Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram

Komentari 0