Beauty

Ovo su nokti za kojima svi lude!

80- te su se u ljepoti vratile na velika vrata!

Možda zvuči strašno na prvu, no igranje bojama bit će jednostavnije nego ikad. Započeti možeš i s najjednostavnijim - noktima. Napadan nail art također radi svoj veliki povratak ovo ljeto, a upravo je on idealan za ulazak u beauty eksperimentiranje u doba kada je ionako sve dopušteno. Upoznaj s nama aktualne nail-art trendove!

1. Rumeni nokti

Ovaj trend procvjetao je u Aziji, a svijet će se svim djevojkama romantične naravi. Naime, ovi noktići se rumene! Trend je vrlo lako izvesti: Na sredinu nokta natapkaj spužvicom malo koraljnog laka za nokte i zatim cijeli nokat prelakiraj prozirno ružičastim lakom za nokte.


 | Autor: Elle.com Elle.com

2. Krug

Ova popularna geometrijska forma u stvari je često viđen nail art detalj, no sada umjesto točkica biraj upečatljive i veće pune ili prazne krugove koje ćeš najlakše postići uz pomoć okruglih DIY pomagala poput pribadače ili gumice na olovci.


 | Autor: Elle.com Elle.com

3. Artistički potezi

Slobodnom rukom crtaj po noktima, i pusti mašti na volju! Neravni potezi kistom laka za nokte uvijek će izgledati cool i drugačije, posebice odabereš li odvažnu kombinaciju prozirnoga laka za bazu i bijeloga za crtanje.


 | Autor: Elle.com Elle.com

4. 80's ombre

Ombre nokti trend su već neko vrijeme, ali ovaj ljetni trend zahtjeva boju! Odaberi dvije oprečne boje i hrabro ih stopi. Ovakvi nokti ne mogu proći ne zamijećeno!


 | Autor: Elle.com Elle.com

5. Prugice

Istina, prugice su najupečatljiviji ljetni uzorak, ipak ove su nešto napadnije. Za trend prugica sada biraj 4-5 boja, i ne pristaj na ništa manje. Poanta ovakvih noktiju je da daju dojam zaigranosti i svježine!

 | Autor: Elle.com Elle.com

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malikekoserk1

    Prelijepo, prava mala umjetnička djela.